Zadnji članki

Zeliščni čaji v nosečnosti niso priporočljivi
Strokovnjaki opozarjajo, da pitje zeliščnih čajev v nosečnosti ni priporočljivo. Preberite, zakaj...
Zdrava nosečnost

Atopijski dermatitis: Naturopatska pomoč
Naturopatija zdravljenje začne s krepitvijo imunskega sistema z dobrimi bakterijskimi sevi in kre...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

probavava že nekaj časa, vendar ne gre pa ne gre.
Ne na suho, niti s pomočjo lubrikanta ali olja. Sem sproščena, želim si, vendar se ustavi.
Občutek , če ga želi potisniti dlje, je pekoč, čutim kot da bi bila prepreka in enostavno ne gre dalje v globine. Zakaj nevem, morda je imela še katera podobne težave, da mo bo znala pomagat z nasvetom. Res si želim probat kako je, ko je not vsaj polovico, če že ne celi, vendar nama ne rata. Probavava že nekaj časa, vendar vedno obtičiva. Ne pomagajo niti ostali pripomočki.
. Pa priznam, vejretno res nisem bla dovolj sproščena. Sej sva tut z lubrikantom, pa vseeno ni blo dovolj ok. Pol sva kr nehala s tem in me to ne mika več.
mejta dolgo predigro, dobro se 'pdmažta' namesto lubrikanta pride v poštev tut kakšna margarina
potem se pa ti kpred orgazmom ti usedi nanj. počasi, do konca...
zelo želi, sm se ne morm spostit do konca. Ratalo je samo enkrat k sva bla na žurki pa sm mal preveč popila
, takrat je pa šlo. Kr pr men je tko, tut če sm zavoham pivo npr. me zlo vsaka stvar zrajca pa je pol zelo divje
. Tko da probejta mogoče kdaj na ta način, sicer je pa vsaka ženska drgačna in sama sebe najbl poznaš. Upam da vama rata, pa velik užitkov.
?O.K. dva vprašnja.