writing-img

Ananasov sok-anketa :-)

clock-img

17.10.2005, 11:12

clock-img

Matej@

pencil-img

85

Nam, ki nismo več user posted image , morda to pride prav prihodnjič user posted image , user posted image  pa morda že kaj prej - zanima me, ali ste pred porodom kaj pile ananasov sok in kako hiter porod ste imele? Ali pa je tale sok bolj blažev žegen? Js sm ga pila, za vsak slučaj, tam od 35. tedna, rodila sem pa (prvič) v dobrih petih urah.

clock-img

17.10.2005, 11:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ga še nikol nisem pila, pa je od prvega popadka do poroda trajalo 3 ure user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

17.10.2005, 11:56

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Nisem še slišala za to, da bi se zaradi tega kaj lažje ali hitreje rodilo.user posted image Res???
No ja, jaz ga nisem pila, rodila sem pa z EA, hitro in neboleče.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.10.2005, 11:58

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

Prvič slišim, da bi ananasov sok pripomogel k hitrejšemu porodu. Je pa res, da se mi ananasa v vseh oblikah neizmerno lušta, odkar sem noseča. Kr celega, al pa v kompotu, al pa sok... kar redno na jedilniku, moram priznat user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

clock-img

17.10.2005, 12:29

clock-img

chips

pencil-img

758

Jst pa ananasa spoh ne jem ,full mi ne dišiuser posted image (blek)!!
Ampak če bi mi pomagalo pri porodu bi ga pa res jedla in pila ananasov sok pa čeprav bi šlo težko dol!

Sem pa v 38.tednu tako, da upam ko se bo začel porod da bo hitro konec!!

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

17.10.2005, 14:03

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Prvič sliši za to, ampak ananas obožujem tko da sploh ne bo problema!!!! Pa če pomaga ali ne user posted image user posted image user posted image .

clock-img

17.10.2005, 18:02

clock-img

Matej@

pencil-img

85

Na forumih so namreč punce razpravljale, da naj bi ananasov sok mehčal maternični vrat, za malinov čaj pa, da ena snov v njem pomaga k bolj prožni koži presredka user posted image .

clock-img

17.10.2005, 23:04

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

user posted image Prvič slišim, haha, kaj vse ne pogruntajo user posted image - sem tudi brez tega hitro rodila - v porodni sem bila le dobro uro. Sicer pa ne more škoditi, če poskusiš.

clock-img

18.10.2005, 09:36

clock-img

renan

pencil-img

1377

Za malinov čaj sem slišala, za anasov sok pa ne. Ravno ta se mi ful lušta že celo nosečnost in ga cel čas pijem. Če bo kaj pripomogel k lažjemu porodu bom ga pa še rajši pilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem