writing-img

Angel care

clock-img

29.04.2008, 10:41

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Mene pa zanima, če je imela katera to blazino Angelcare in baby fon, ki pride zraven. Tukaj je link: http://soncek.si/si/angelcare-ac301-r-naprava-za-zaznavanje-premikanja-dihanja-in-zvoka-i6691.shtml

Zanima me kako ste z njim zadovoljnje in ali priporočate nakup te napravice?

clock-img

29.04.2008, 11:15

clock-img

kobacaj

pencil-img

100

Mi ga imamo in je res super zadeva. Je vse v enem, babyfon in naprava za zaznavanje dihanja. Mi ga še zdaj uporabljamo, pa ima naš  user posted image že 11 mesecev, še na morje smo ga lansko leto vzeli s sabo. Ne vem kaj te še zanima, v glavnem pa ga priporočam.

clock-img

29.04.2008, 13:31

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi imamo brez varuške. Kakorkoli, se splača kupiti z ali brez. Glede na to, kaj vse kupujemo za dojenča in potem od tega 1/2 ne rabimo, je ta AC vreden vsakega denarja.

Jaz ga pri 1. otroku nisem imela in sem bila mnenja, da ga ne rabim oz. da se mojemu otroku že ničesar ne more zgoditi med spanjem. To pomisli skoraj vsak. Vendar, ko oz. če se zgodi, ne moreš verjeti kako si hvaležen blazini.

Moja je stara 9 mesecev in lahko povem, da spim mirno kot še nikoli. tudi, če se obrne na trebuh, vem, da če karkoli bo, bo blazina piskala. In ko spi celo noč in se zjutraj zbudim ob sedmih, ne rabim v strahu letet gledat, če je živa user posted image . Ok, zdaj se že lahko smejem s tegauser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

30.04.2008, 08:47

clock-img

Anonimen

Imela sem pri prvi in sedaj pri drugi.Men je to obvezna opremauser posted image

clock-img

30.04.2008, 10:11

clock-img

Anonimen

Imamo in je super uporabno. user posted image

clock-img

30.04.2008, 10:53

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Men je to obvezna opremauser posted image

Enako user posted image

clock-img

01.05.2008, 23:28

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Men je to obvezna opremauser posted image

Enako user posted image

enakouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

06.05.2008, 10:31

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Tiste, ki uporabljate Angel care - v navodilih piše, da mora biti blazinica na ravni podlagi, jaz pa imam nekoliko starejšo posteljico in lesene "lojterce", ki sigurno niso čisto ravne.... A ima katera podoben problem? Razmišljala sem, da bi na te lojtre dala tanko leseno ploščo, vendar potem pa mislim, da je to slabo za zračenje jogija, a ne?

Hvala za nasvete in lep dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem