writing-img

Anketa: čas med porodniško

clock-img

13.02.2013, 08:41

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Pozdravljeni,

na vas se obračam s prošnjo za pomoč. Sem mlada mamica in med nosečnostjo sem ostala brez zaposlitve. Porodila se mi je ideja, a bi za uresničitev le te potrebovala še nekaj informacij, ki pa bi jih najlažje pridobila z anketo.

http://www.mojaanketa.si/anketa/281275730/

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem za pomoč in vas lepo pozdravljam, Anja Baloh Grubelnik

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

13.02.2013, 10:48

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

zakaj pa je treba vpisati e-mail naslov? pri anketi?

clock-img

13.02.2013, 11:00

clock-img

Penny

pencil-img

798

To z mailom je tudi mene zmotilo. Verjetno išče ljudi z določenimi talenti, ki bi ji pomagali pri uresničitvi neke ideje. Skratka, za moje pojme je anketa totalno brezvezna.

clock-img

13.02.2013, 11:59

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Z veseljem bi rešila, sem tudi že začela z reševanjem, ampak maila ti pa NE dam. Glupost brez primere...

clock-img

13.02.2013, 12:15

clock-img

Penny

pencil-img

798

Eh, to napišeš blablabla@email.si user posted image .

clock-img

13.02.2013, 15:15

clock-img

Umma3

pencil-img

64

Hm, jaz nisem nikjer zasledila, da je treba nujno napisati svoj e-naslov. Samo čisto na koncu, ampak to je že potem, ko izpolniš vse odgovore in dejansko ni treba maila sploh vpisat.
www.mojaanketa.si/anketa/281275730/
Mamici Anji želim vso srečo, ker točno vem, kako težko je najti službo in še težje je zbrati dovolj poguma, da se lotiš česa po svoje. Moje odgovore ima ;) in upam, da si bo z njimi lahko kaj pomagala.
LP

clock-img

22.02.2013, 13:33

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Anketa je zaključena. user posted image

V imenu mamice - avtorice ankete: Hvala vsem, ki ste sodelovali user posted image

lp

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

23.02.2013, 14:29

clock-img

jure2610

pencil-img

19

Nikjer ni treba vpisat e-naslov za dokončanje ankete. Ko odgovoriš zadnjevprašanje, se ti zahvalijo za izpolnitev in spodaj imaš možnost, da vpišeš e-naslov, če želiš sodelovati še v drugih anketah. Piše pa spodnje:

"Delite svoje mnenje in sodelujte tudi v drugih MojaAnketa.si anketah!" Vpišite e-naslov.

Otroška trgovina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem