writing-img

Antibiotik - spet!

clock-img

16.03.2007, 10:32

clock-img

Anonimen

Včeraj se je naš mali tako čudno obnašal. Zvečer pa je začel kašljati in iz nosa mu je začel ven letet ko je kihnil. Pa kar nekaj mu je hropelo v pljučkih. In smo se odpravli na urgenco. Seveda smo čakali kot nori, tamal že zaspan in siten...da ne govorim o katastrofalnem zdravniku, ki po mojem mnenju sploh ne zna z otroki...Seveda smo spet dobili Hiconcil (kot pred 2 mesecema ko je bil prehlajen). Spali smo do dveh zjutraj skoraj nič potem pa začuda kar v redu. Sem mu tudi kar precej dvignila vzglavnik, dala par kapljic fiziološke v noska...Se mi zdi da je že malce boljše. Ampak izgleda, da znajo dohtarji samo z antibiotiki pomagat. Pa tko majčkeni ko so naši pikeci. Danes je star 5 mesecev. Bogi.
Če imate še kakšen nasvet kako ga čimprej pozdravim...prosim.
Upam, da ste ostali zdravi in uživate v sončku. Uživajte še namesto nas.

LP

clock-img

16.03.2007, 10:37

clock-img

blak

pencil-img

660

Pravkar sem odgovorila na temi prosim za nasvet. Poglej tam, če ti lahko kaj pomaga.
Lepo se pozdravita.

clock-img

16.03.2007, 14:56

clock-img

Anonimen

Glede na to, da vidim od kod si, sklepam, da imaš istega pediatra kot moj oz. možev nečak. Ta bogi revež je non stop na antibiotikih, za vsak kihec mu ga predpiše, ker drugega, kot recept napisat, ta dohtar očitno ne zna. In je mali odporen na vse antibiotike in non stop bolan, neodporen, da ne moreš verjet.

clock-img

16.03.2007, 15:42

clock-img

Anonimen

Sej pediatrinja je čist ok, ampak tisti dežurni zdravnik, ki je bil pa včeraj je bil pa za odstrel. Naj ti namignem - včasih je bil direktor ZD.
Dober datum novega člana imaš - upam da bo vse ok. Bo potem user posted image  user posted image ? (777 je user posted image  število - če verjameš v to. Jaz ne!)

LP

clock-img

16.03.2007, 21:07

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Dober datum novega člana imaš - upam da bo vse ok. Bo potem user posted image  user posted image ? (777 je user posted image  število - če verjameš v to. Jaz ne!)

Malo mimo teme-kolikor jaz vem, je 666 hudičevo številouser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

17.03.2007, 11:32

clock-img

Anonimen

Upssss! Tole pa je bil kiks stoletja. Se zelo opravičujem! Eya hvala, ker si me opozorila. Hotla sem rečt da je to pravljično število. Ne vem kje sem user posted image  dobila. Pardon!!!!

LP

clock-img

17.03.2007, 22:35

clock-img

Anonimen

No, pravljično se lepše sliši, ja.user posted image Upam, da res ne bo kak hudiček, falot mali.user posted image
Potem pa možno, da je bil od nečaka dohtar dežuren. Zanjga vem, da še skoz vrata dobr ne prideš, pa že recept za antibiotik piše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem