writing-img

Antibiotiki na 8 ur

clock-img

01.06.2008, 09:06

clock-img

katias

pencil-img

12

A je fejst narobe, če daš otroku antibiotik (npr. Hiconcil) dve uri kasneje ( spi, zamudiš, pozabiš) kot bi moral. Potem nadaljuješ spet čez 8 ur? Ali pa daš pol urce prej, da gre spat....

clock-img

01.06.2008, 09:15

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ne vem, tu bo zdaj spet sto teorij. Meni je P vedno rekel, da dve uri prej ali kasneje, skratka, da si narediš tako, da ni treba sredi noči zbujat. In sem tako tudi vedno dajala.

clock-img

01.06.2008, 09:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

skratka, da si narediš tako, da ni treba sredi noči zbujat. In sem tako tudi vedno dajala

Jaz isto - oz., ker otrok gre prej spat, sem dajala okrog polnoči, potem pa ob 8.00 zjutraj - otroka sem zbudila, jaz pa si nisem rabila delat ure za vstajat, ker sem ta čas še bila pokonci.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.06.2008, 09:20

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Jaz sem ji dajala vedno točno, sem se držala na 8 ur. Ponoči sva imele ravno ob dveh, zato sem si naštimala uro. Devala sem ga po pumpici in je mala spila kar v spanju in se mi ni potem zbudila.

clock-img

01.06.2008, 09:21

clock-img

lunca77

pencil-img

311

Na navodilih piše, da če pozabiš daš ko se spomniš in nadaljuješ ob takih urah kot prej. Če se spomniš prepozno preprosto počakaš in daš ob predvideni uri, tko da po moje če pozabiš ni neke panike.

clock-img

01.06.2008, 13:35

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ne vem, jaz dajem vedno točno na 8 ur, tako da nočno dozo dobi ob polnoči, ko sva midva še budna. Mi je to lažje, kot da se vsi zbujamo ob 3h ali 4h zjutraj.  Se pa včasih zgodi, da potem zjutraj ni buden ob 8h in dam kakšno munitko kasneje, ali pa popoldanski spanec povleče čez 16h in zamujamo z AB.
Ne vem če je potem AB kaj manj učinkovit. Upam, da ne.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 1.6.2008 13:36:50 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem