cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Antiflat-še enkrat

clock-img

04.07.2007, 19:50

clock-img

Liona

pencil-img

540

Ojla,

za vse tiste, ki ste ga oz. ga uporabljate. So vsem pomagale? Jaz mu jih dajem od včeraj popoldan pa se mi zdi, da se je stanje še poslabšalo. Danes joka že tri ure skupaj in to tako krčevito, da ostaja kar brez sape... Sploh ne vem več, kaj naj. Čisto sem obupana.

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

clock-img

04.07.2007, 20:01

clock-img

Teja26

pencil-img

5

Ojla
Za antiflat ne vem,mojemu piskotku pomagajo kapljice iz gorenjskih lekarn.Zjutraj mu jih dam v 20ml caja 8 kapljic in zvecer isto.Stanje je 100% boljse.Midva sva imela probleme s kapljicam sab simplex...noro tak jok da je bilo ze skoraj kricanje.
Zaenkrat ostajava na teh kapljicah,ce se bo pa stanje poslabsalo,bomo pa se antiflat probal.user posted image

clock-img

04.07.2007, 20:42

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

imas zs user posted image

clock-img

04.07.2007, 21:44

clock-img

buša

pencil-img

111

glej jaz sem mojemu user posted image  dajala simpeks kapljice pa od koroških lekarn pa nič pomagalo nato sva kupila antiflat pa so mu takoj pomagale ne čez noč ampak so iz dneva v dan je bilo boljše samo moraš malo potrpeti :::user posted image

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

04.07.2007, 23:13

clock-img

darčif

pencil-img

40

jaz sem se tudi že tožila da je moj user posted image  na antiflat postal imun, potem sem nekajkrat uporabila gas bimbi kapljice.vendar je še kljub temu imel krče.Tako da sem mu potem vseeno brizgnila antiflat v usta, ga slekla in mu masirala trebušček z oljem proti vetrovom (od bubchen) in ga cartala in nosila. Sedaj je dopolnil tri mesece in ti povem, da je kot prerojen-nasmejan, vesel. Upam, da jih je prerastel. Glede antiflata-na začetku je meni ful pomagal, potem pa ne več tako.
koliko je pa star-a tvoj-a?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem