writing-img

Aparat za peko kruha...

clock-img

09.05.2005, 15:14

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

No, danes se je na sicer hladnem, a globoko razmišljujočem sprehodu, mamica Pikapolonica odločila, da bi pa morda sama začela peči kruh. Pa me zanima, če to počne še katera in kako se kaj obnesejo tisti aparati, ko zvečer daš vanje sestavine in se zjutraj zbudiš ob vonju svežega kruha. In če še sanjaš, ti ga kakšen lep, mlad, postaven mladenič, nareže na koščke, namaže z marmelado in prinese v posteljo....:)-:)-:)-:)- In potem se zbudiš....


Aja, in pa seveda, kako drage so te zadeve. Saj vem, lahko bi šla malo po trgovinah, pa mi moje dete ravno ne pusti...

LP, :pika:

clock-img

09.05.2005, 15:58

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Jaz ga nimam, ga pa ima moj stric in je čist preč od navdušenja. Bojda je fajn zadeva, osnovni stanejo nekje 12.000 SIT, taki s tajmerjem in ostalo robo so pa po mojem malo dražji. Jaz tudi razmišljam, da bi ga kupila, ampak sva zaenkrat samo 2 jedca in ker skoraj nič nisva doma bi nama samo ležal kruh naokoli in mravlje bi v koloni hodile na najina vrata...

clock-img

09.05.2005, 17:11

clock-img

ninca

pencil-img

995

mi smo ga kupli mami za r.d. pa je bil mislm da ok. 16000 pa je super pa fajn kruhek...pa navdušena je tut fulll :bravo:

clock-img

09.05.2005, 17:23

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi imamo clatronica in sem zelo zadovoljen. Ne pečem sicer kruh tako, da se speče zjutraj amapak ga pečem običajno takrat, ko gremo na sprehod, se pravi popoldne. Ravno danes sem uporabil eno novo znamko kvasa in mi je kruh podivjal in se prilepil na pokrov. Vendar sem ostanke lepo očistil, kruh sam se je pa čisto dobro spekel. Tako da zdaj že delam notri testo za pizzo za večerjo.

clock-img

09.05.2005, 17:30

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Kdaj bo pečena???:)

clock-img

09.05.2005, 17:32

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ko pride žena, se pravi ob 19.10. Sinteza: testo 90 minut, nalaganje sestavin 5 min in peka 12 minut.

clock-img

09.05.2005, 17:36

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Testo 90 min? Za pizzo? A delaš kvašeno testo? Moj naredi tako bolj hitro - voda,olivno olje, moka, malček kvasa,sol - pol pa cupa, cupa mesi kot blesav jaz mu pa potne sragice brišem ampak je bolj šprintersko no, vse skupaj mogoče pol urce dela...:ups:

clock-img

09.05.2005, 17:39

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ja samo tu gnete kruhomat. Testo je kvašeno. 300 g moke kakih 50 ml olivnega olja, sol čisto malo sladkorja 180 ml vode potem gre pa samo naprej.

clock-img

09.05.2005, 17:41

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

moja mama ga ima in je navdušena nad njim. firme se glih ne spomnim, je pa bil v šparu za 16 jurjev? zdaj ne vem, če je severin ali kaj drugo. rumene barve je, tak podolgovat.
ona je nad kruhom navdušena. jaz pa po pravici povedano ne preveč, ker ona rada eksperimentira. jaz mam najraj kupljen kruh - čist navaden bel kruh. naša mami pa vedno kake nove fore sproba. drgač pa gre lepo pečt. sam vse not streseš, ostalo pa nardi aparat sam.
Lp

clock-img

09.05.2005, 17:46

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

:zmeden2: Nekaj časa pa rabi tale kruhomat ni kaj... Veš kaj, zadeva je super, ampak se tkole zmenva - ti mojemu o temle kruhomatu nič ne povej, ker ga bo takoj hotel, jaz pa tebi in tvoji družinici želim DOBER TEK in krasen večer!

clock-img

09.05.2005, 18:19

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,
jaz ga imam..je že romal na podstrešje, pa nam je enkrat potem zmanjkalo kruha in sem ga spekla..od takrat ga pečem recimo 1x tedensko..je še kar 'spodoben':)-
Lp

clock-img

09.05.2005, 19:24

clock-img

Anonimen

Moji tašči se je po enem letu pokvaril in se ga ne da več popravit. Kruh iz njega je bil meni kar OK (glede na to, da je bil zastonj, še posebej :)- ), je pa svež iz trgovine definitvno veliko boljši. Da o domačem sploh ne govorim.

clock-img

09.05.2005, 19:49

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi imamo za jutranje razvajanje, kadar se nikomu ne ljubi v trgovino, žemljice, ki so predpečene in jih samo malenkost navlažiš, ter pečeš 8 minut v segreti pečici na 200 st. - so tople, dišeče, hrustljave - njama 8)

clock-img

10.05.2005, 08:29

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Pri nas ga imata tud ati pa mami pa morem rečt, da je kruh njamiiiiiiiiiii, men je veliko veliko boljši kot kupljen pa še veliko cenejši....ati je zračunal da pride 80 dag kruha nekje 100 SIT, ga pa peče vsak dan, ker brat ko pride zvečer domov ga poje več kot polovico, tko da za ostale ga skor zmanjka...najboljša je pa mmmmmmmmmm skorjica

clock-img

10.05.2005, 21:26

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Jaz ga kar na roke ali z mikserjem zamesim: 520 MOKE, ŽLIČKO SOLI, okoli 3, 5dcl vode ali mleka, kvas IN JE!
(Pri mojem aparatu Severinu me moti, ker vse skupaj traja 3 ure, kar je zame malce predolgo.)

clock-img

10.05.2005, 21:35

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Jaz sem kruh prej pekla sama na roke, odkar imava pekač kruha, ga nisem. Je pa fajn zadeva, dolgoročno poceni (kruh je dvakrat cenejši)

lp:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem