cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aparat za peko kruha

clock-img

14.01.2007, 19:48

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Zanima me katerega imate, kater je najboljši?Rada bi ga kupila, pa nimam pojma katerga in na kaj naj bom pozorna,hvala

clock-img

14.01.2007, 20:00

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz imam Severin ,pa smo zelo zadovoljniuser posted image

clock-img

14.01.2007, 20:21

clock-img

Anonimen

Meni pa je samo taprvič uspelo normalen kruh speči, zdaj pa mi vedno skupaj pade, da ima potem še kakšne 3 cm v višino čisto tanke skorjice, ki se itaq odlušči že ko ven stresem in po Murpyju pade po celi kuhinji.
Kaj delam narobe?user posted image

clock-img

14.01.2007, 20:22

clock-img

Anonimen

Pekač je Perfect.

clock-img

14.01.2007, 20:52

clock-img

urška

pencil-img

3136

imam kenwooda. in je ful boljši od clatronica, iki ga ima moja mama.

clock-img

14.01.2007, 20:54

clock-img

Disney

pencil-img

528

Jaz ga imam od Elte in sem tudi zadovoljna,kruh mi pa vedno uspe-no vsaj do zdaj mi je.user posted image

clock-img

14.01.2007, 20:55

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Mi imamo clatronica z dvema metlicama in je čudovit. Kruh je božanski. Najbolj priljubljen aparat pri naši hiši.
Če kupuješ nov aparat, raje daj malo več in kupi takega z dvema metlicama, ker dosti bolje mesi.

Letos pa bo!

clock-img

14.01.2007, 20:58

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Tudi jaz si ga želim, pa se malo bojim, da mi ne bo prav ratalo.
Mam pa rada polnozrnati kruh, tako da bi največkrat pekla tega.
A je kakšna posebna modrost speči z tem aparatom ali je res tako einhof?user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

15.01.2007, 07:33

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Imamo Clartronica z dvema mesilkama in je krasen. Od vseh kruhopekov, kar sem jih videla, ima najdaljšo posodo in meni to veliko pomeni, da ni kruh kot kocka. Vedno ga delam iz pol kile moke in 3,3 dl moke. Količina dodane vode je odvisna od moke, polnozrnata potrebuje malo več tekočine, katero lahko zamenjate delno z jogurtom, pinjencem, kislim mlekom. Nič zato, če je to kakšen pozabljen jogurt, kateremu je že potekel rok uporabe.Vedno dodam žlico olja.

Pečem vedno na šnel programu - hitrem in kruh vedno uspe. Da kruh pade dol je lahko kriva prevelika količina kvasa. Jaz raje pečem s svežim in imam eno kocko kvasa za 3- 4 x, od žita, kateri ima 2 kocki po 2,5g pa jo porabim 1/2.

LP

clock-img

15.01.2007, 08:46

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Zgoraj sem se zmotila, seveda je mišljeno 3,3dl vode in ne moke, pri mlečnih kruhih se lahko zamenja z mlekom.

Če slučajno ne dobite Clartronica, je od firme Booman popolnoma enak, le napis je drug.

Lp

clock-img

15.01.2007, 13:49

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Imam Perfecta   z dvema metlicama.Samo prvič mi ni ratal kruh zdaj pa je super  

Najdojenček

clock-img

17.01.2007, 21:39

clock-img

žirafica

pencil-img

229

Moulinex, hlebčki: 500, 750, 1000g.
Pozorna bodi na obliko posode - takšen bo tudi hlebček.
Pa oblika kruhomata je pomembna, da ga imaš kam postaviti oz spraviti.

clock-img

18.01.2007, 11:41

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Tudi jaz imam Clatronica z dvema metlicama. Z eno baje ne mesi dobrouser posted image
Je pa tudi meni na začetku vedno kruh "dol padel" pa sem ugotovila, da je kriva moka. Do sedaj se je najbolje obnesla Mercatorjeva, pri ostalih mi kruh ne uspe. Ne vem, v čem je čar Mercatorjeve mokeuser posted image Mašinco pa imam že skoraj 4 leta in od kar jo imam, še nismo kupili kruha. No, razen za kakšne žurke, kjer bi se preveč namučila s peko, da bi napekla dovolj kruha. V glavnem, mi smo zelo zadovoljni. Tudi trajnost kruha se ne da primerjat s kupljenim. Nam zdrži tudi do 5 dni in je tak kot svežuser posted image
Pečem pa vedno na hitrem programu. Pa še recept:  450 ml mleka, 7 dag pš.zdroba, 0,5 kg (Mercatorjeve user posted image )moke in en zavitek suhega kvasa. Uspeh zagotovljenuser posted image
lp
kepica

clock-img

18.01.2007, 18:32

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi imamo simpex (tako piše gor) - kupljenega v šparu. pečem nonstop doma, najboljši kruh - iz hoferjeve moke MNJAMI!!!!

clock-img

18.01.2007, 20:44

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Punce hvala za nasvete,nabavla sem Bomanovega na dve melici, danes sem že spekla bel kruh,sem zadovoljna,lp

clock-img

22.01.2007, 17:42

clock-img

k1

pencil-img

1649

probaj še hoferjevo moko za kruh, ne bo ti žal!

clock-img

24.01.2007, 23:29

clock-img

solatja

pencil-img

952

morm povedat, da mi je zelo všeč tista mešanca od Žita (men se zdi), ki je že pripravljena. za polnozrnat kruh je prav super, ostalih še nisem poskusla. celo notr vržeš in dodaš 280 ml vode in hitr program, temna skorja in je! pa tud za pizzo ni slaba. pride kr dobro testo.
dam pa všasih notr tud olive, na male koščke narezane (tud če so polnjene s papriko ne kompliciram!) in je prav super, za kake posebne obiske.

clock-img

30.01.2007, 08:36

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

user posted image

Aparat za peko kruha, CLATRONIC, BBA 2865
user posted image
user posted image
zanesljivo najnižja cena
brezplačna dostava
različni načini plačila
varen nakup
možnost vračila

Cena: 62,60 € (15.001 SIT)
Dobava: v dveh delovnih dneh.

user posted image

Moč 800 W, 9 programov, program za pripravo marmelade in polnozrnatega kruha, možnost prednastavitve peke do 13 h, možnost nastavitve zapečenosti skorje in peke kruha (od 750 do 1.300 g), elektronska nastavljiva plošča z LED prikazovalnikom, 2 gnetilki, snemljiv pokrov.

peka vedno uspe user posted image user posted image

naročila tu in dobila v dveh dneh http://nakup.merkur.si/

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

31.01.2007, 09:04

clock-img

sami_y

pencil-img

103

ojla
jaz imam tudi tega zgoraj, sem ga naročila preko amazon.at za 11000 sit s poštnino vred. Me pa nekaj zanima, a mi lahko katera skenira in pošlje recepte ki so v navodilih, moja navodila so v nem-ang pa za ene sestavine pojma nimam kaj so.

lp
jelena

lp
jelena

clock-img

31.01.2007, 09:12

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Jest mam pa aparat levanka in desanka rukič v kombinaciji z Gorenjem. Kruh uspe vedno in je zelo doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2007, 20:47

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

mi mamo tud takega kot kalbo in smo kr zadovoljniuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

08.02.2007, 10:56

clock-img

zverinca

pencil-img

828

Ko ravno poteka debata o teh super strojčkih, sama imam enega od Elte (sposojenega od tašče, ker ga ona ne zna oz se noče naučiti ga uporabljati), problem je ker nekaj crkuje.
Sem že iskala po internetu sreviserja al pa kaj, ker mi je res fini strojček, pa nisem našla.
Disney, ti praviš da imaš tudi od elte; imaš mogoče račun in garancijo, če je kje gor napisan servis? Bi ti bila zeloo hvaležnauser posted image

clock-img

08.02.2007, 11:10

clock-img

Anonimen

Oh, jaz bi tudi imela en takle aparatek, pa ga nimam prostora kam postavit.user posted image

clock-img

09.02.2007, 14:24

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Meni pa je samo taprvič uspelo normalen kruh speči, zdaj pa mi vedno skupaj pade, da ima potem še kakšne 3 cm v višino čisto tanke skorjice, ki se itaq odlušči že ko ven stresem in po Murpyju pade po celi kuhinji.
Kaj delam narobe?user posted image

Tudi meni se je to dogajalo,pa sem ugotovila da sem dajala preveč kvasa.

clock-img

12.02.2007, 21:20

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mi mamo tut Severin se mi zdi. Največkrat pečemo mešani kruh s semeni. se pravi mal črne moke, mal bele pa kup semenja za ptiče user posted image not.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem