writing-img

Aparat za peko kruho

clock-img

07.04.2008, 18:47

clock-img

maša*

pencil-img

333

Zanima me, ker sem gledala pri nekaterih kruhomatih, da imajo npr. 13 program pri katerih je možnih 70 kombinacijuser posted image Kaj so te kombinacije?

Kateri kruhomat ve priporočate oz na kaj morem gledati pri nakupu?

clock-img

07.04.2008, 19:51

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Možne so 3 različne velikosti kruha in tri stopnje zapečenosti. (13x3+13x3). Teoretično res, praktično bolj malo razlike.

clock-img

07.04.2008, 19:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz bi mela takega, da ma samo start in stop user posted image user posted image user posted image  

...vox populi...

clock-img

07.04.2008, 20:48

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Ne samo pri kruhomatu, tudi pri ostalih aparatih in beli tehniki  običajno uporabljam en program ali dva. Saj je prav smešno, ko kupujemo, gledamo, koliko programov imajo, te pa  potem nikoli ne uporabljamo.

clock-img

07.04.2008, 21:45

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Mislim, da je 70 programov VELIKO PREVEČ!! In brezveze! Pri nas uporabljamo 3 programe, pa včasih tistega, ki je manjša količina testa.
Imam takega, ki je bil pred leti kar drag in takega, ki je bil lani okrog 50 €. Oba delata super (no, enega sem dala tašči, ker sem drugega dobila).

clock-img

07.04.2008, 22:01

clock-img

maša*

pencil-img

333

IZVIRNO SPOROČILO: RoZala

Mislim, da je 70 programov VELIKO PREVEČ!! In brezveze! Pri nas uporabljamo 3 programe, pa včasih tistega, ki je manjša količina testa.
Imam takega, ki je bil pred leti kar drag in takega, ki je bil lani okrog 50 €. Oba delata super (no, enega sem dala tašči, ker sem drugega dobila).

malo si površno prebralauser posted image user posted image

ima 13 programov pri katerem je možnih 70 kombinacij. pa me zanima kaj te kombinacije pomenijo. za programe vem, samo kaj potem nastaviš 2 programa skupaj al kako?user posted image

clock-img

08.04.2008, 07:34

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Še vedno preveč user posted image user posted image . Ok, ne poznam vseh kruhomatov. Prej sem mela Severina, zdaj Perftech. Predvidevam, da so kombinacije kot npr. 500g in bel kruh, 500 g in polnozrnat kruh, 500 g in koruzni, 1000 g in bel kruh, 1000 g in polnozrnat... ok, se nabere kombinacij. Severin je imel 12 programov in 3 možnosti teže in se mi zdi, da 20 programov user posted image . Uporabljala pa sem le 3!

Kakšna pa je cena? Če ni previsoka in če je bila ljubezen na prvi pogled (saj vemo kako to zgleda user posted image ), potem ga kar kupi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem