writing-img

Apartma blizu plaže z dvema spalnicama

clock-img

04.05.2011, 08:06

clock-img

*raci*

pencil-img

210

Živjo,
jaz pa iščem apartma z dvema spalnicama. Grem z dvema hčerkama(1,5), taščo in tastem. Da bomo vsak v svoji sobi. Kašna ideja, če bi blo blizu plaže pa še boljš.

Lep dan!

clock-img

04.05.2011, 08:21

clock-img

naja17

pencil-img

2696

clock-img

07.05.2011, 09:43

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

definitivno: http://www.adria-apartmani.com/Ljubac/Martin/index.html

bili pred 2l in super duper. mir, lastniki super. plaža blizu, kar pod apartmanom. uživali 100 na uro.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

23.05.2011, 16:03

clock-img

Tinchy7

pencil-img

1

Nončika mene pa zelo zanimajo ti apartmaji in plaža in vse. Bi prosila, če mi lahko posreduješ več informacij. Letos bi šli nekam na morje midva in sinček, ki je sedaj star 8 mesecev in ne vem kam bi šli. Bi prosila, če mi lahko kaj napišeš o tej destinaciji in, če je fajn, pa če imaš morda kakšen kontakt od lastnika? Hvala. :)))

clock-img

24.05.2011, 08:21

clock-img

dps1

pencil-img

229

kdaj greste? mi imamo tak app najet, ampak je samo eden tako velik in je za nas zaseden 20-30.8. (74m2, 5m do morja) - če rabiš prej ali kasneje - javi, ti dam link; pašman.

clock-img

27.05.2011, 07:36

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

IZVIRNO SPOROČILO: Tinchy7

Nončika mene pa zelo zanimajo ti apartmaji in plaža in vse. Bi prosila, če mi lahko posreduješ več informacij. Letos bi šli nekam na morje midva in sinček, ki je sedaj star 8 mesecev in ne vem kam bi šli. Bi prosila, če mi lahko kaj napišeš o tej destinaciji in, če je fajn, pa če imaš morda kakšen kontakt od lastnika? Hvala. :)))

tinchy7, to je ena mirna vasica, prelepa. nočnega življenja ni, ampak ga mi niti nismo rabili. user posted image user posted image user posted image  v vasi je picerija, slaščičarna, dve mini trgovinici in to je to. lastniki so taakoo prijazni, da jim ni para. mam tudi direkten kontakt od lastnika, samo na domačem mailu. če te zanima, ti ga posredujem.
znali smo iti na sprehode po tej vasici, otroci so lahko hodili sami-nismo jih rabili držat za roke in jih strogo vleči k sebi, da ne bo kake pomote. ni nobenega dirkanja po cesti, apartman je v slepi ulici. zraven apartmana je tudi ena super plaža, lepa, pesek.
če še rabiš kaki info, mi pošlji mail in bom ti pol poročala. sigurno se bomo vrnili, samo letos še ne.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem