writing-img

Apartmaji - pomoč

clock-img

08.07.2005, 10:49

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ojla!
Mi se odpravljamo na morje, šli bi v juliju, vem, da sem se pozno odločila, ampak vseeno...

Ima katera mogoče kakšen predlog, idejo ali morda celo telefonsko številko apartmaja, zasebnega apartmaja, kamor bi lahko šli (Hrvaška).

Pogoj pa je: morje blizu (do 4oo m), plaža za otroke in UGODNA CENA (nekje 35 eur/dan).

Zelo zelo bom vsem hvaležna, ki mi boste pomagali!!!:bravo:

Piaf

clock-img

08.07.2005, 11:00

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Obrni se na ADRITICA NET,tam boš dobila veliko podatkov.

clock-img

08.07.2005, 11:10

clock-img

muki1

pencil-img

7193

ne it na adriatica.net,ker so dragi kot svije. Rajši išči na oglasih,naprimer na bolhi, ali pa ite na slepo. Jaz sem prepričana, da boste našli dosti ceneje,če boste šli na slepo, se ustavite malo povprašate. Mi smo še vsako leto ko smo bili v apartmajih,šli na slepo, saj skoraj vsaka hiša ima apartmaje,sigurno boste našli ceneje.

clock-img

08.07.2005, 11:13

clock-img

PICANCEK

pencil-img

27

Na adriatica.net sem jaz bila in so res ful dragi!!!

clock-img

08.07.2005, 11:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Malo pobrskaj na http://www.omis-croatia.com
Imajo poceni in zelo lepe apartmaje,pa v bližini plažali pa kar direkt na plažah. No,nevem, če ti to ni predaleč, jaz sem našla to stran in mi je ful všeč postal Omiš.

clock-img

08.07.2005, 11:37

clock-img

Jetka

pencil-img

20

Poglej tudi na www.istra.com, tam se vsekakor najdejo ugodnejše cene kot na adriatica.net. Večina tudi takoj sporoči proste zmogljivosti, edino to, kakšna je plaža, ne piše; no, lahko pa vprašaš, ko pošlješ vprašanje za rezervacijo.

clock-img

08.07.2005, 12:09

clock-img

maajka

pencil-img

8

Poglej na www.ita.hr,
sicer je ta agencija samo za otoka Ugljan in Pašman, so pa dobre strani.
Uživajte!

clock-img

08.07.2005, 12:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Muki, hvala za ta link, midva sva ravno tam nekje okoli iskala, pa nižje od Splita sploh nisem pogledala. Zgleda super, sem se čisto navdušila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem