writing-img

Aspirator???

clock-img

22.11.2004, 12:17

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Zanima me od katere 'firme' uporabljate aspirator za nosek. Mi ga imamo od chicco-ta, ki pa ni preveč učinkovit ali pa jaz ne znam s 'to napravo' upravljati.

lp:sloncek:

clock-img

22.11.2004, 12:37

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla,
jaz imam kar Lumpija, pa sem čisto zadovoljna z njim.
Je moja :duda: zadnje 2 dni močno prehlajena, pa ji z njim popolnoma očistimo noska ( seveda v kombinaciji z fiziološko raztopino).

lp

clock-img

22.11.2004, 12:44

clock-img

lol

pencil-img

533

Jaz uporabljam chicco z mehko konico.Ampak to je šele od tretjega meseca naprej.

clock-img

22.11.2004, 12:47

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Cukrček ali lahko opišeš postopek kako to gre, ker jaz bom iz tega še doktorirala.

Hvala.

lp:sloncek:

clock-img

22.11.2004, 12:59

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mi smo tudi meli od chiccota pa ima preozko konico, da bi clovek kaj iz noska ven spravil. Potem sem pa kupila od baby-nove, ki je sicer cisto enak kot NUK-ov - s sirso konico, ki naredi v nosku vakum. Ko mu naspricam fiziolosko, gre prav lepo ven.
LP:kava::):)

clock-img

22.11.2004, 13:53

clock-img

anaj

pencil-img

202

Zanimivo. Meni je pa najbolj všeč chiccotova in ne nukova. Ravno zaradi tega ker gre v nosek pa gre tudi lepo ven. Tudi mi smo prehlajeni ta teden.

:kuza:

clock-img

22.11.2004, 13:55

clock-img

Anonimen

JAz imam Nukovo in gre fajn ven takrat, ko že raztopim s fiziološko in je smrkeljček že skorajda zunaj in napol tekoč. Drugače pa čistimo kar s palčkami.

clock-img

22.11.2004, 14:02

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz imam tudi od chiccota pa mi je čist ok res pa da smo jo mal uporabljali

clock-img

22.11.2004, 16:20

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Nič kompliciranega:
v nosek z brizgo špricneš fiz. raztopino, stisneš "balonček" na aspiratorju, daš konico v nodek in spustiš balonček. Lumpi ima široko konico tako, da jo dam do konca noter, da ne kre zrak mimo. Če ti ne uspe, večkrat ponovi in malo zasukaj aspirator.
Upam, da nisem preveč nerazumljivo napisala.

lp :zaspan:

clock-img

22.11.2004, 16:33

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

O hvala...mene je tudi to morilo...Pa sem spet pozabila kupit aspirator...Hvala bogu da Neja ni prehlajena

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem