writing-img

Aspirator za nos

clock-img

10.07.2009, 12:15

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Mene zanima, če ima katera izkušnje, če je baterijski aspirator za nos enako učinkovit kot tisti nastavek za na sesalec. Nekako si ne predstavljam, da bi sredi noči laufala sesalec, če bi bil otrok prehlajen in s tem zbudila vse sosede user posted image

Torej a ima katera izkušnje z baterijsko zadevo (pa še fino je, ker lahko povsod s sabo vzameš)?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

10.07.2009, 12:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Baterijskega sem šenkala naprej, ker ni primerjave s sesalcem.

clock-img

10.07.2009, 12:53

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Naša sončica je stara 2m in mi je rekla v lekarni da še ni primerno da aspirator priklopim na sesalec. Kaj misliteuser posted image

clock-img

10.07.2009, 15:02

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

našemu fantu sem z babyvacom čistila nosek od 1.meseca naprej, pa mi pediater ni nikoli rekel, da ni primeren. je bila pa edini aspirator ki je posesal zelo povn nosekuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

10.07.2009, 15:09

clock-img

Anonimen

parkrat sem probala baby vac in lahko samo pohvalim. Mala se nič ne buni. Z uno ročno zadevo pa je jokala ko dež.

clock-img

10.07.2009, 21:28

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Nekako si ne predstavljam, da bi sredi noči laufala sesalec, če bi bil otrok prehlajen in s tem zbudila vse sosede user posted image

ko bo otrok prehlajen in ne bo mogel dihati, ti bo ob treh zjutraj malo mar za sosede. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Naša sončica je stara 2m in mi je rekla v lekarni da še ni primerno da aspirator priklopim na sesalec. Kaj mislite

sploh ne vleče z veliko močjo kot je močen sesalec, tako da lahko kamot uporabljaš od "rojstva" naprej. Poskusi najprej na svoji roki, pa boš vidla, da ni tako hudouser posted image

clock-img

11.07.2009, 12:48

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Super sem probala in je res ok. Ta mala je bla ful pridna in čist začudenouser posted image gledala kaj dogajauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Nekako si ne predstavljam, da bi sredi noči laufala sesalec, če bi bil otrok prehlajen in s tem zbudila vse sosede user posted image

ko bo otrok prehlajen in ne bo mogel dihati, ti bo ob treh zjutraj malo mar za sosede. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Naša sončica je stara 2m in mi je rekla v lekarni da še ni primerno da aspirator priklopim na sesalec. Kaj mislite

sploh ne vleče z veliko močjo kot je močen sesalec, tako da lahko kamot uporabljaš od "rojstva" naprej. Poskusi najprej na svoji roki, pa boš vidla, da ni tako hudouser posted image

clock-img

12.07.2009, 14:17

clock-img

veselka

pencil-img

1527

kako pa je z raznimi izvedbami ala BabyVac?

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem