cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Aspirator za nos + nahod

clock-img

26.09.2009, 08:02

clock-img

Mami26

pencil-img

82

Pozdravljene,
1.prejšnji petek sem naročila na spletu:http://babyvac.si/
aspirator, v ponedeljek so potrdili naročilo  in napisali, da so odposlali, artil apa od nikoder. Kličem jih, jim pišem pa nič a ima katera izkušnje z njimi.

2. Naš je star 3,5m in je danes ponoči zelo teško dihal in sem vsa na trnih kaj naj, saj mu z tem baterijskim asp. nič ne spravim ven. Kaj predlagate?

Hvala

Lp

clock-img

26.09.2009, 08:08

clock-img

rija

pencil-img

15589

Mami,

odpremljeni bodo v ponedeljek, ker so zaradi prevelikega navala pošli in jih dobavitelji ni mogel prej dobaviti.
Maile smo vse odgovorili

telefon pa je 05 906 11 00

če ga katera v bodoče rabi.....ni pa spremenjen na spletni strani.

Verjamem pa, da je hudo, če mu ne moreš počistiti noskauser posted image

...vox populi...

clock-img

26.09.2009, 08:15

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja, smo očitno čisto pozabili spremeniti telefonskeuser posted image

velja zgoraj omenjena številka, med 8.00 in 18.00 v soboto od 8.00 do 12.00

mobitel ni več dostopen za informacije....žal....ampak nekateri so sposobni klicati tudi par minut čez peto zjutraj v nedeljo....user posted image

...vox populi...

clock-img

26.09.2009, 13:50

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Čemu ne moreš spraviti ven potem ti babyvac ne bo pomagal, upam,da mu daješ vlažne inhalacije, sicer pa tako majhnega otroka brez slabe vesti pelješ v ZD.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

26.09.2009, 15:42

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Tudi brez baby vaca se da
Parne inhalacije,dvignjeno vzglavje, v vsako nosnico daš po par ml  fiziološke-toliko da čez drugi nosnico ven priteče,čez noč pa operil P

clock-img

26.09.2009, 15:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Delaj mu inhalacije. Pa glej da imaš dovolj vlažno stanovanje. Sem pa jo peljala tudi k P. in sva tam imele par inhalacij. Pa fiziološke dost uporabi.
Mi smo to dali skozi, tudi ko je bila stara okoli 3.mesece oziroma še malo manj.

clock-img

26.09.2009, 22:10

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

vzdigni ležišče, jaz našim dam še pod posteljo vrelo vodo v katero kapnem malo mazila proti prehladu, ki ga dobim v lekarni, po potrebi namažem prsa in pod noskom z fitobalm bimbi mazilom, dobim ga v lekarni, če ima dudo mu jo daj, ker z njo lažje diha in pa jaz nosek spucam z aspiratorjem na usta... najprej našpricam not fiziološko in potem parkrat vsako nosnico potegnem in to je to......

ene pa pravijo da nad posteljo narezano čebulo v cunji obesijo in pravijo da pomaga.... naslednjič bom tudi to poskusila...

lp

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem