writing-img

Atopijski dermatitis, melem in Beograd

clock-img

21.12.2010, 21:40

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Za prijateljico sem presurfala že cel internet user posted image  Zdaj pa sem še bolj zmedena user posted image  in upam, da mi boste znale svetovati, pomagati user posted image
Mali ima AD, pa ne bi rada uporabila kreme z kortikosteroidi. Ali poznate tale melem, ki naj bi ga izdeloval en gospod v Beogradu, morda kakšen koktakt, naslov? Kaj pa ste ve uporabljale pri tej težavi? Svetujete kakšno drugo kremico????

HVALA!

clock-img

21.12.2010, 22:06

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

clock-img

21.12.2010, 23:43

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Hvala, Petraa. Imaš mogoče kakšne izkušnje s to kremo?

clock-img

22.12.2010, 11:34

clock-img

janapan

pencil-img

823

naša mala ima tudi AD. Imam tudi jaz to kremo atopiclare je ok ampak mala se ni pustila mazat z njo češ, da jo peče....mogoče si je tud mal zmišljevala glede na to, da se na splošno ne pusti mazat....no kakorkoli meni so na koncu zmešali v lekarni elocom z belobazo....torej sem ji na fleke mazala razredčen elocom in je hitro minilo... pri 3,5 letih se AD ne pojavlja več....smo bli pa na alergotestih, ugotovili alergijo na lešnik....ko smo ga dali ven iz prehrane je blo res zelo zelo boljše

clock-img

02.01.2011, 10:13

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Jaz mislim, da so teli dermatitisi itak samo reakcija na določeno hrano, se pravi alergija. Zdravniki imajo to samo za izgovor, ker nič ne ugotovijo. Naša dojenčica ima tudi dermatitis in zdravniki ne naredijo NIČ. Pravi, da je treba najt pravo kremo. Sprobali smo jih že malo morje in nobena ne pomaga. Mala ne spi, ves čas se praska, pogosto do krvi.

clock-img

04.08.2011, 13:43

clock-img

mojkris

pencil-img

14

Pozdravljena Sempervivum!
Če še nisi zvedela za kremo iz Beograda se imenuje "melem za kožne bolesti" od dr. Vasića. Je zelo dobra krema, takoj pomaga. Mojemu sinčku je bilo boljše že po 2 dneh. Kaj pa je noter pa žal ne vem, naj bi bila naravna. Če bi jo rada naročila se naroča preko neke Sanele, drgač pa če koga poznaš v Beogradu, da ti jo prinese. Vem, da sem pozno odgovorila na tvoje vprašanje, ampak ga prej nisem zasledila. Če ste se pa že pozdravili pa še toliko boljše!!!!

clock-img

10.08.2011, 14:28

clock-img

Leela

pencil-img

3101

atopiclare je podobna krema kot elidel. In če je koža že poškodovana res peče.

clock-img

10.08.2011, 15:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

http://www.ringaraja.net/forum/krema_-_%22melem%22/m_5643421/tm.htm

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.08.2011, 23:23

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Jaz mislim, da so teli dermatitisi itak samo reakcija na določeno hrano, se pravi alergija. Zdravniki imajo to samo za izgovor, ker nič ne ugotovijo. Naša dojenčica ima tudi dermatitis in zdravniki ne naredijo NIČ. Pravi, da je treba najt pravo kremo. Sprobali smo jih že malo morje in nobena ne pomaga. Mala ne spi, ves čas se praska, pogosto do krvi.

Joj, to je pa tako težko reči... moja mlajša ima blagi atopični dermatitis, pa ji je pri dveh in pol letih takoj pokazalo, da je alergična na pršico, medtem ko je moj mali nečak od rojstva ves v izpuščajih, se praska, sploh kot dojenček se je do krvi, a do sedaj so bili vsi alergijski testi negativni, bil je še pri dermatologu in nevem kje še. Pač ostane jim samo mazanje, kolikor pomaga.

clock-img

11.09.2011, 21:38

clock-img

Janjap

pencil-img

16

Pozdravljene,

Nujno bi rada prisla do te kremice se ta teden, ker sem na obisku pri starsih v Sloveniji in se naslednji vikend vracam v Francijo (ravnokar sem izvedela za obstoj te kremice). Moj sin ima ze 1 leto probleme z AD in poizkusili smo ze mnozico krem in brez pravega ucinka. Vsako noc se zbuja in praska do krvi.  A ima katera od vas viška kaj kreme da jo cimprej poskusimo in preverimo ce bi delovala za nas?
Vnaprej hvala za odgovor.

clock-img

13.09.2011, 21:51

clock-img

kralj matjaž

pencil-img

64

hej,
nam bo kmalu "skopnela", sama sem tudi v fazi naročanja, vendar je imam še toliko, da ti dam vzorec, če je še nisi dobil Sem iz LJ. Javi ok.
Lp

clock-img

15.09.2011, 18:30

clock-img

pika999

pencil-img

1

pozdravljeni

zelo rada bi prišla do te kreme pa nikakor ne morem.znanec je bil v Beogradu
pa je ni našel-baje ne obstaja, na telefon pa se nam nihče ne javi.
Lahko kdo pomaga

Hvala

clock-img

29.10.2011, 19:35

clock-img

dosi

pencil-img

1

A ima kdo izkušnje s kremo in alergijami na pršico in vse kar cvete?

clock-img

22.02.2012, 22:50

clock-img

imee

pencil-img

62

Pozdravljeni,

tudi mi bi nabavili ta Melem in me zanima ali lahko katera napiše popolno ime te kremice, ker kolikor smo gledali na netu je raznih "melem" kremic tudi v Srbiji mogoče kupiti več.  

Hvala

clock-img

07.04.2012, 15:55

clock-img

Gregor_

pencil-img

14

Če kdo potrebuje kremo Melem od Vasića iz Beograda, jih bo ponovno možno dobiti čez cca 14  dni.
Cena kreme je 30€.
Za vse info me prosim kontaktirajte na:
gregor.erman@gmail.com
031 370 446

Lep pozdrav,

Grega

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem