writing-img

August Rush

clock-img

14.10.2008, 22:58

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

ga je katera gledala sedajle na TV3, po dolgem času sem si ogledala en dober glasbeni filim, ter tudi malo drame zraven. Prav sprostil me je.

Upam, da ga je katera gledala če ne pa naj si ga nekje dobi, ker ji ne bo žal

Lep večer

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

14.10.2008, 23:24

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ja, jaz sem ga gledala, po čudežu, sicer, ker tv3 nikoli ne gledam, pa sem pred Preverjeno malo šaltala in naletela na ta film. Sem se zaradi njega celo odrekla mojemu Housuuser posted image .

Res lep film, vreden ogleda ... in na koncu sem spet potočila par solzic, majke mi sentimentalnouser posted image

clock-img

15.10.2008, 08:02

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Meni je bil tudi všeč. 

clock-img

15.10.2008, 08:41

clock-img

lois

pencil-img

106

Ojla, ja tudi jaz sem gledala ta film, na koncu pa user posted image  user posted image  user posted image

Nejco, tudi jaz sem na začetku malo šaltala na Preverjeno, ampak ...
Haus pa bo počakal do drugega tedna. Vem, da sva se kar prav odločili. user posted image

clock-img

15.10.2008, 08:43

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Tudi jaz običajno čakam na Housa, včeraj pa je izviseluser posted image user posted image Pa še klima je bila ravno za ta film, sama v dnevni sobi, bolana, mali je spal, možek pa je bil službeno odsoten.
Ponavadi mi taki filmi ne ležijo, ampak ta mi je pa bil super.

lp, MOjca

clock-img

15.10.2008, 10:58

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Meni so vsi filmi bljak, tale je pa carski. In tudi pri nas je house izvidel. Moj je bil na računalniku, mala je spala, jaz pa jokala skoz cel film. Na koncu sem bla vsa zatečena okrog oči in rdeča. Moj se je tako smejal.

Splača se ga pogledat.

clock-img

15.10.2008, 13:55

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Meni je bil sicer lušten filmček, sam je čist preveč pravljica, da bi dejansko učinkoval. Daj no, prvič videl note, pa je že kar komponiral user posted image  ... Sam zaplet je pa ganljiv, ja. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem