writing-img

Avene

clock-img

27.09.2007, 09:42

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Kje se da kupit to kozmetiko? Nikjer ne najdem. Sem mislila, da prodajajo v lekarni, pa tudi nimajo, vsaj pri nas.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

27.09.2007, 09:46

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz sem še ravno pred nekaj dnevi gledala v lekarni neke kremice od Avene, tako da jih imajo - no, vsaj pri nas v Velenju.

clock-img

27.09.2007, 09:57

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Na našem koncu v lekarnah. Drugje jih nisem opazila. (Kot Vichy)

Poskusi še v kakšni drugi lekarni.

clock-img

27.09.2007, 11:11

clock-img

moci

pencil-img

5572

pri nas tudi lekarne in še ene trgovine, ki ne vem kako se jim rečeuser posted image v mc kranj mislim, da imajo

clock-img

27.09.2007, 11:17

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

V lekarni, vendar nekatere lekarne nimajo vsega. Pri nas imamo eno privat lekarno, ki ima na zalogi zelo malo izdelkov od Avene, vendar ni nobenega problema, če jih želim, mi jih naročijo.user posted image
Druga lekarna, ki je v sklopu ZD ima pa vse, kar si želiš, razen prijaznega osebja user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2007, 11:20

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Sem fen od avene user posted image . Še nikoli nisem iskala drugje kot v lekarnah. Pa vedno še kakšen testerček dobim.

clock-img

27.09.2007, 11:37

clock-img

ery

pencil-img

1675

Jaz sem tudi že slišala od avene same pohvale. Dobi se v lekarni. sama ne uporabljam, ker vedno pozabim vprašat za kak tester. user posted image

clock-img

27.09.2007, 11:45

clock-img

petja

pencil-img

998

V lekarnah. Jaz tudi hodim v privat lekarno, ki je bolj majhna, in če česa nimajo, mi takoj naroči in naslednji dan ob 12h je že tam user posted image . S te kozmetiko sem ful zadovoljna, ne uporabljam nobene druge več, pa lekarne pa tudi ne menjam, ker imajo tak prijetn pristop ter odnos do strank, da se ne da opisat! user posted image

Lp, petja

clock-img

27.09.2007, 12:05

clock-img

ery

pencil-img

1675

A lahko vprašam, kaj potem uporablajte od kozmetike Avene? Recimo, jaz imam T predel bolj masten, ostalo je normalno. Kaj priporočate tiste, ki to kozmetiko uporablajte?

clock-img

27.09.2007, 13:05

clock-img

petja

pencil-img

998

Jaz imam linijo Cleanance. Masti se mi predel T, drugje imam kožo ful občutljivo, včasih skoraj suho.

Povprašaj v lekarni, ti bodo zagotovo znali svetovati.

Lp, petja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem