writing-img

Avent - premajhen cucelj

clock-img

07.11.2006, 08:51

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Pozdravljene.

Včeraj smo prišli iz porodnišnice in že je za nami pestra noč; ker se tamala ne naje dosti če jo samo dojim si mleko tudi izbrizgavam in jo hranim po flaški. Problem pa nastane, ker so tile cuclji od Aventa tako majhni (ozki), da tamala ne zna pit po njih. V porodnišnici so imeli neke krasne velike široke cuclje iz katerih je pila brez problema, sedaj pa sploh ne vem kako naj jo revico bogo nahranim. Vleče kar v prazno.
Za začetek sem zamenjala cucelj s tistim z dvema luknjicama, da vsaj malo bolj teče zraven, pa še malo ga stiskam, ampak to je le začasna rešitev.
Morda katera ve, ali obstaja katera znamka cucljev in flašk, ki so bolj veliki oz. široki?? user posted image

Upam, da ste me razumele.

Lp

Ženkica

clock-img

07.11.2006, 08:53

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Morda katera ve, ali obstaja katera znamka cucljev in flašk, ki so bolj veliki oz. široki??

NUK ima takšne, pojdi v Muller ali Baby center, boš sigurno našla pravega.

Tudi naš ta drugi piškotek je imel podobne probleme, nekako ni znal zagrabiti aventov cucelj, dude pa sploh ne. No, ta prvi korenjak pa ni imel s tem nikakršnih težavic.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

07.11.2006, 09:09

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

OOOOOOOO, hvalaaaaaa!!! user posted image

Uff, upam, da nam z NUK-om uspe.

user posted image

clock-img

07.11.2006, 09:11

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Poleg NUK cuclja kupi samo za probo še eno flaško, pa boš potem videla, kako se vama obnese. Drugače boš morala iskati naprej. Aja, Muller ima še neko firmo MAM, ima tudi velike in pod kotom rezane cuclje, poglej še te. Ker na tisto, na kar se bo navadil, bo imel potem do konca.

Upam, da bo z Nukom v redu, pa dober tek za malega navihančka.

clock-img

07.11.2006, 09:12

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Aja, vidim da je mala navihanka, sorry:)

clock-img

07.11.2006, 12:11

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Mi smo uporabljali,oz. še uporabljamo chiccotove cuclje - široke iz kavčuka. So zelo v redu in grejo na aventove stekleničke.Imaš pa več variant od majhnega pretoka,do zelo velikega pretoka. Probaj,nam je uspelo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

07.11.2006, 17:51

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Sporočam, da smo uspeli z NUK-ovim cucljem in že cel dan pridno papcamo!! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem