writing-img

Aventov sterilizator

clock-img

23.03.2007, 11:24

clock-img

la-na

pencil-img

46

Mene pa zanima, če je treba stekleničke po sterilizaciji vzet ven in jih osušit, ali se jemlje eno po eno in vmes zapre sterilizator? Če se jemlje eno po eno, ali jo je treba do suhega obrisat ali se uporabi mokro? Sem izgubila navodila, pa ne vem, kako naj bi se to naredilo.

clock-img

23.03.2007, 11:26

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Če boš brisala s čim, ne bo več sterilna in tako.

Jaz sem po steriliziranju malo počakala, da niso bile več tako vroče, jih na glavo zložila v poseben nastavk, da so se odcedile, ali pa še take tople napolnila za kasneje.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

23.03.2007, 12:42

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz sem jih kar notri pustila in jih po potrebi jemala ven- itak jo zmočiš, ko naliješ vodo notri...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

23.03.2007, 16:57

clock-img

hebeba

pencil-img

99

nisi napisala kakšen sterilizator imaš - tisti, ki gre v mikrovalno ali električnega.
Jaz imam električnega pa so navodila takšna, da ko je sterilizacija končana moraš počakati še 3min, da se ohladi potem pa jih vzameš ven.
Sicer pa jaz flaške kar po potrebi vzamem ven iz njega, saj so medtem od zunaj že posušene, odznotraj pa tako ne smeš brisati z ničemer ker potem ni več sterilno.

clock-img

23.03.2007, 17:27

clock-img

la-na

pencil-img

46

Imam tisti sterilizator, ki gre v mikrovalovko.

clock-img

24.03.2007, 17:26

clock-img

alja01

pencil-img

226

Mi odtočimo vodo ven  iz posode in pustimo da se posušijo kr v posodi , nič ne brišemo.
Lp

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem