Arwen, saj ni tak kunštno odpret nove teme, pa vseeno hvala!
Meni je uspelo oprati prve 3 pralne stroje oblačilc in posteljnine, imam 6 kg pralni stroj!
tk da prosim,....
pa to še ni vse,....
Naš mali sonček, je kr živahen v trebuščku, kr naprej neki počne, upam da ko se rodi ne bo tak aktiven.
Moram povedat, da sem taka kura, da eh, nazadnje sem napisala da sem v 26 pa nisem sem v 27 tednu in 5dni
.Se sama sebi smejim!!!!!!!!
eee35 no pa si la dočakala svoj voziček, o sem se spomnila da bo še to trba razmontirat in oprat, ker nimam pojma kako gre narazen, bom rabla kr navodila mislim.
Glede tetra plenic, jaz jih bom drugi teden preko paketa naročila, so od tosame in mislim, da so obrobljene, pa une male krpice za umivanje tudi,
pa en komplet posteljnine, za razervo, pa kapice, briseče 2 ,vatko, blazinice za dojenje in nahrbtnik, pa nekaj majčk, in žabic v celem,povijalne plenice
kaj ste pa ve naročile, meni se je to zdelo najbolj primerno, ker ostalo sem vse kupila že, razen kozmetike in fiziološke raztopine pa alkohil za popeka, pa aspirator za nos, lanolin za bradavice, pa še kaj bi se našlo, pa se ne spomnem trenutno, sem že prava tečka s tem gnezdenjem, mojmu se pa avgust zdi še tako daleč, pač ni nosečnica
.