writing-img

Avokado

clock-img

05.11.2009, 09:37

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Doma imam zrel avokado, pa ne vem, kaj naj naredim iz njega.Ideje?

clock-img

05.11.2009, 10:16

clock-img

constanca

pencil-img

425

juho...pri nas ga najvec porabimo za juho...ali pa kaksna kombinacija s solatami..

clock-img

05.11.2009, 10:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi ga najraje porabimo v solati. Pa tudi v pire krompir ga zadnje čase dam, ker to malček obožuje

clock-img

05.11.2009, 12:31

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Lahko narediš guacamole. Pretlačiš avokado, soliš, malo popraš, kakšna kapljica limone ali limete, lahko tudi kapljica olivnega olja.
Uporabiš lahko za tacos, fajitas...
Lahko pa samo na kruh namažeš. Meni je odlično. Na kruh lahko potem dodaš tudi kakšen košček tune iz konzerve.
Jaz jih dam tudi v pašto. Pašto narediš samo s paradižnikovo omako in baziliko. Čisto na koncu dodaš na kocke narezan avokado.
V koščkih se doda tudi v koktejl s škampki. Kupiš male repke škampkov v slanici. Narediš omako iz majoneze, smetane in limone. Dodaš malo paradižnikovega koncentrata in soliš in popraš. V omako zamešaš škampke in kockice avokada. Postrežeš na listih zelene solate.
Pa solate.. S paradižnikom, mocarelo in baziliko se božansko ujame.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

05.11.2009, 14:05

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Super ideje. Pol sem pa še na kulinariki en recept za namaz našla. Bom sprobala do vikenda nujno, ker drugače bo zgnil.Hvala punce!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem