writing-img

Avstrija ta teden

clock-img

20.02.2005, 14:07

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla punce!

Ta teden grem v Avstrijo,pa me zanima,če je bila katera v Toysu v bližnji preteklosti? Namen imam kupit plenice (tista ta velika pakiranja,ki so ponavadi v akciji-v kartonastih škatlah),pa me zanima,če jih sedaj sploh imajo,ko imajo razprodajo? Sprašujem zato,ker na njihovi internetni strani ni videti,da bi jih imel,kakor ponavadi.

lp
Kepica

clock-img

20.02.2005, 14:48

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Kepica a mi napišeš njihovo internetno stran.:bravo:Kje točno pa je ta štacuna v celovcu?:sloncek:

clock-img

20.02.2005, 15:08

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla!

Naslov Toysove internetne strani:http://www.toysrus.at
Trgovina je pa blizu Kike oz.če se pelješ skozi Celovec zaviješ desno za Gradec(pri Mcdonaldsu) in se pelješ kakšne 4 km samo naravnost.(Vmes je polno semaforiziranih križišč). Potem se pa pripelješ v križišče,kjer je na desni nek avtosalon (Fordov al kater že?) in zaviješ desno.Pelješ se kakšnih 300m. Toys je na desni strani zraven Obija.

Upam,da sem bla razumljiva.

lp
Kepica

clock-img

20.02.2005, 15:09

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ribica,si me prehitela:) No,bo vsaj za zihr.

lp
Kepica

clock-img

20.02.2005, 16:08

clock-img

polona

pencil-img

132

Kepica, v petek sem bila v Toysu, kjer imajo plenice Pampers Active Fit po 27 EUR - škatla vsebuje 102 plenički (št.4). Kupila sem še robčke za ritko, ki so bili tudi v akciji - 6 paketkov je 10 EUR.

clock-img

20.02.2005, 17:58

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

:bravo:Hvala vama za naslov in smer,na vas se pa človek res lahko zanese.:rozica:

clock-img

20.02.2005, 21:18

clock-img

kepica

pencil-img

2080

U,super.Hvala punce.Nekaj bomo pa le dobil,čeprav bi še raje Pampers baby dry,ki so bile oktobra po 25 eur 141 kom.Smo jih toliko kupili,da smo jih imel za dva meseca:)

lp
Kepica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem