cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avtošola Relax v Mariboru

clock-img

25.01.2006, 15:51

clock-img

magnolija

pencil-img

214

Katera je imela že kaj izkušenj s to avtošolo, ali pa mogoče o njej slišala kaj koristnega?
Se odločam, če naj pri njih delam izpit za avto, pa me skrbi, če so ok!

clock-img

25.01.2006, 17:27

clock-img

gaja*

pencil-img

931

Ja, jaz poznam relax. Men so vredu. Midva z možem sva oba delala pr relaxu (pred časom), sicer na koroškem, ampak je ista figa. Pa inštruktorji so tud fajn.
Avte pa mislim da majo VW golf, te nove zdaj. Jaz sem delala izpit na novi vW štirki...

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

clock-img

25.01.2006, 21:12

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

O, ti zgubljena! Se še kr nisi spravila izpita delat? Veš kaj glede avtošol ti jaz tak rečem: vse je isti šmorn, cilj pa je, da čimprej nardiš izpit (in s čim manj stroški). Kolko pa je zdaj ura vožnje?

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

26.01.2006, 08:46

clock-img

magnolija

pencil-img

214

Gaja* hvala za informacijo, sja sem že skor stoprocentna, da grem sem, ker poznam enga inštruktorja, ki zgleda kr sposoben.
O ti moje sončece24, saj zaj se bom pa res spravla delat, včeraj zvedla, da majo 3600 uro, pa avtki so mi tud všeč, tak da naslednji teden začnem, da ne bom mela pol prevelikega trebuščka za volanomuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem