writing-img

Avto

clock-img

22.08.2005, 13:40

clock-img

corfu

pencil-img

3829

A ima katera Hyundai getza in kako se ji obnese, mi svetujete nakup tega avta, bo pa drugi avto pri hiši za po mestu...

hvala

clock-img

22.08.2005, 13:46

clock-img

Limona

pencil-img

149

Moj kolega ga ima in pravi da je poraba velika :zmeden:
Jaz ne vem on pa pravi, da ga bo sedaj menjal, drugače pa je zadovoljen.

Lp Limona & Lin
:rozica:

clock-img

22.08.2005, 13:52

clock-img

artista7

pencil-img

816

mi imamo chervolet kalosa 1.4 bencinarja, oblike je precej podobne kot getz, pa vseeno večji.. mi smo zelo zadovoljni pa ga mamo kot edini avto, zelo dobro se obnese, mestna vožnja nekje 8, drgač okoli 6.5 litra porabi, če se ne motim.. ma pa vso opremo in še radio dobiš zraven..

clock-img

22.08.2005, 13:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Moji starši so s Hyundaji ful zadovoljni, majo že ta četrto lantro pa mami ma atosa

clock-img

22.08.2005, 14:10

clock-img

Anonimen

moja snaha ga je glih kupila in učer sem se clo pelala z njim en krog. se mi zdi prov luštn avtek, tut mehek za vozit, pregleden, predvsem pa pocen. nov je bil okol miljon 800 se mi zdi

lp, lara

clock-img

22.08.2005, 14:20

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Zadnjič ko sem bila na Štarejskem sem srečala svojega inštruktorja, pa mi je dal malo peljat Getza.

Jaz sem bla navdušena...sprve je šlo fino obračat, še na moje presenečenje sem ga uspela bočno parkirat....v glavnem.

Mi se tut odpravljamo kupovat avto zame...in odločam se med Kalosom in Getzom.

:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

22.08.2005, 15:52

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Moja mami ga ima in je z njim super zadovoljna. Tut s porabo nima nobenih problemov; je ugotovila, da po dveh letih porabi manj kot prej. Je pa pregleden, dovolj prostoren, prtljažnika ima pa tut nekaj. V glavnem, priporočam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem