writing-img

Avto citroen C4 grand picasso

clock-img

11.10.2011, 19:01

clock-img

Janya

pencil-img

547

Razmišljamo o nakupu tega avtomobila pa me zanima, če ga ima katera in kako ste zadovoljne z njim. Slabosti in pohvale. Saj vem, da je nakup itak loterija ampak iz prve roke je še najbolj zvedet, zato se kar razpišite. Bi pa imeli avtomatski menjalnik.

Hvala vsem

clock-img

11.10.2011, 19:33

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Mi ga imamo z dizelskim motorjem, ampak ne avtomatika.

Že prej smo imeli Xsaro Picasso in bili z njo zeeelo zadovoljni in jo imam zdaj jaz kot drugi avto. Čeprav je stara že 9 let je videla samo redne servise, drugega ni bilo potrebno.

V glavem tale grand ima kar prostora in smo zadovoljni. Moti me edino opora za glavo sprednjih sedežih, ki je cela polna. Pri prejšnji sem bila navajena na luknjo in ni bil problem ker imam na zatilju lase večkrat spete v figo.
Poraba je nizka, avto je prostoren in udoben.

lp

clock-img

11.10.2011, 21:29

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi ga imamo, z avtomatskim menjalnikom. Zakon avto. Hitro se ga navadiš, veliko prostora ima. Mi imamo bencinarja,  2.0, pa je kar požrešen.

clock-img

12.10.2011, 07:32

clock-img

Janya

pencil-img

547

Ja saj tudi meni diši zaradi prostora, ker moram imet še tri otroške avtosedeže, tretje skupine, pa se mi zdi kar dovolj prostora, pa še za prtljago ga je kar nekaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni