writing-img

Avtobus?

clock-img

13.11.2008, 12:22

clock-img

ajduska

pencil-img

21

Sem ravno danes videla eno mamico na busu z vozickom, pa me zanima, ce katera ve, kako to gre. A pri tistih srednjih vratih gres gor in potem kaj? Pustis vozicek na sredi in gres do soferja in mu das zeton al kaj? Al je slucajno ZASTONJ? Samo radovednostuser posted image .

clock-img

13.11.2008, 12:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Žal ti ne vem povedat, ker se ne vozim z busom.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.11.2008, 14:06

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

To tudi mene zanima. Bi blo pa fajn, če je zastonj prevoz user posted image

clock-img

13.11.2008, 14:14

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja, na srednjih vratih greš gor in greš do šoferja, da daš žeton.  Sej ko si enkrat gor z bozičkom, si skoraj že spredaj.

clock-img

13.11.2008, 16:02

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Še sama se ne vozim z busom, kaj šele, da bi vedela kako poteka ta "postopek" z user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

13.11.2008, 16:16

clock-img

ajduska

pencil-img

21

Ok, ker mi je mal čudno, da pustiš otročka in voziček tam, ampak konec koncev lahko tamalega tudi s sabo do šoferja vzameš.

clock-img

13.11.2008, 17:05

clock-img

malabela

pencil-img

38

ja zoprna reč, ampak včasih je treba pa tudi na avtobus,ker ni nikjer za parkirat. Sploh je problem ker je še veliko ta starih avtobusov s stopnicami,... ampak načeloma ni spet tako težko, :) ko se nekrat navadiš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem