writing-img

Avtobus in malcki

clock-img

13.10.2008, 09:25

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Zanima me, ali je katera ze sla na kako daljso pot z otrokom v starosti okrog 3 let - in to na daljso pot? Predvsem me zanima ali ste vzeli s seboj "jahaca" da je otrok v njem sedel, in ce je spal, kako ste to organizirale.. ste mele povster s seboj, ali tisto kar se da okrog vratu...?

clock-img

13.10.2008, 10:50

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Z nami je šla na 12h dolgo pot ena z 6m starim dojenčkom. S seboj je imela povšter in je tam spančkala dojenčica. Jahač je pomoje brez veze, ker ga itak ne morš dobr pripet. Vzami sabo povšter. Tamala je itak mejhna, pa bo lahko imela npr. glavo pri tebi, noge pa na svojem sedežu in lepo spala. Ne pozabi seveda prigrizkov, igrač, kakšne pobarvanke, knjigic. Se pa itak bus ustavi vsake 2-3h in se malo sprehodiš (me smo celo tekle okoli busa, da smo se malo premigale).

Lp

< Sporočilo je popravil Lianna -- 13.10.2008 10:51:06 >

clock-img

13.10.2008, 12:02

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Mi smo šli, ko je bila naša stara 2 leti. Ampak je bil organiziran prevoz samo za nas.
Prva dva sedeža v avtobusu, sta imela možnost da nastavitev avt.sedeža. In smo ga dali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem