writing-img

Avtomobilček za dirkalno stezo

clock-img

03.01.2014, 10:27

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pozdravljene,

zadnje čase sem bolj malo na RR, zato ne vem, če je že bila kje ta tema. Imam namreč težavo. Za Božička smo starejšemu sinu kupili rabljeno avtostezo. Ni bila prav poceni, ampak nove nisem hotela kupovat, je vseeno predraga. V glavnem, zagotovljeno mi je bilo, da steza dela brezhibno, da je bila samo 2x uporabljena in da otroku ni bila zanimiva, zato jo prodajajo. Doma sem jo imela do Božiča shranjeno v škatli. Ko jo je sin sestavil, pa smo ugotovili, da en avtomobilček ne dela user posted image

Zdaj pa me zanima, če je možno, da uporabimo katerikoli avtomobilček, ki je primeren za avtostezo in bo delal? Ker nimam pojma o tehniki, najbrž sprašujem neumnosti, ampak mogoče mi bo znal kdo odgovorit user posted image

clock-img

03.01.2014, 10:33

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

samo eno pripombo bom dala... če je to avtocesta od Carrere, na primer Cars avtomobili... tam tudi novi niso vozili! user posted image

clock-img

03.01.2014, 11:40

clock-img

honey

pencil-img

2567

Aha, hvala za info! Mislim, da ni od Carerre, je neki Mario in Viktor - igrica Mario in Luigi.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

03.01.2014, 21:20

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Bi tudi jaz še nekaj dodala.....

Na spodnji strani so kontakti in jih malo popravi. Včasih je gor prah ali se enostavno samo malo premaknejo in zato ne dela, ...če še to ne gre, sčisti kontakte na stezi z alkoholom, morda bo pomagalo....

Odgovora pa tudi jaz ne vem. Mi imamo neko avstostezo in te kontankte pogosto "popravljamo"...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem