writing-img

Avtorske pravice in SAZAS

clock-img

13.05.2008, 08:50

clock-img

JanaB

pencil-img

346

V gostilni kjer bova imela ohcet pravijo, da morava plačati pravice SAZAS-u za band, ki nama bo igral. Kolikor mi je znano je vsak lokal dolžan pavšalno plačevati pravice tako, da ne vem zakaj bi morala midva še nekaj extra plačevati za to. Ali je imel kdo podobno izkušnjo oz. je plačeval kaj podobnega?

clock-img

13.05.2008, 09:01

clock-img

mihaelao

pencil-img

66

Midva nisva plačala ničesar podobnega, pa tudi nikjer, kjer sva se zanimala, niso kaj takega omenili. Po mojem vaju hočejo malo ... Pozanimaj se še v kakšni drugi restavraciji, vsaj za primerjavo. Na mladoporočencih se fajn zasluži, pa vsi poskušajo, če se da ... Nikar ne nasedajta! Pa, seveda, iskrene čestitke!

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

clock-img

13.05.2008, 09:03

clock-img

evelinka

pencil-img

126

LOkal plača po zvočniku .
za radijsko predvajanje  1ceno
za CD+radio  dodatno  tarifo   2 ceno
za "živo glasbo" bend  pa dodatno tarifo 3 ceno.

clock-img

13.05.2008, 09:05

clock-img

evelinka

pencil-img

126

to sem samo opisala kako SAZAS kasira.
Res pa še nisem slišala da bi to gosti sami plačevali.

clock-img

13.05.2008, 11:37

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

vsaka gostilna plačuje vsak mesec SAZAS-u tebi ni treba nič oz. nisem še slišala za tak primer da bi moral gost plačat

clock-img

13.05.2008, 12:03

clock-img

Anja24

pencil-img

492

to so vaju pa malo nahecali. To vsaka gostilna plačuje sama, ne pa gosti. To pa res nikjer ni!!! Halo??

clock-img

13.05.2008, 12:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Hja, kaj pa vem, samo če si ti organizatior poroke, potem bi lahko bilo, da plačaš ti avtorske pravice, ali pa gostilničar, ne vem no. nekdo jih pač mora. Čeprav je ta SAZAS kr neki, organizacija zase. user posted image

clock-img

13.05.2008, 20:06

clock-img

Anonimen

Kar nekej.

To plačujejo oni pavšalno za predvajanje radijskih valov, ne za živo muziko.

Porkaduš saj niso zvodniki od benda ki vama bo igral!

Vidva plačata bendu pa zdravo, edino če ni hišni bend in plačata gostincu vse skupaj.

Ne nasedat.

clock-img

13.05.2008, 20:13

clock-img

Anonimen

Če bi pa kar v ceno najema benda zapakirali, bi bilo pa ok....user posted image  Ej, sploh ne razumem. Krneki. Kaj pa to kupca zanima, če mora prodajalec še plačati nevemkajše. To ne bi smel biti dodaten strošek kupca. Kupca zanima končna cena. Vsaj mene.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem