writing-img

Avtosedež

clock-img

06.10.2008, 10:08

clock-img

xerox

pencil-img

244

clock-img

06.10.2008, 10:13

clock-img

Skye

pencil-img

3190

jaz za zadnjo varianto, zaradi dolge dobe uporabnosti (9-36 kg), dobrih ocen, lastnosti in tud izgleda, čeprav je cenovno kar na visoki ravni, ampak kvaliteta je kvaliteta user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

06.10.2008, 10:32

clock-img

Ladybug_2007

pencil-img

62

Xerox, nam so rekli, da je bolje kupiti za otroka en sedež do 15 kg in potem še enega. Izbrali smo roemerjevega, ker ima ta že vsa leta odlične rezultate testiranj - te sicer objavlja tudi amzs.

clock-img

06.10.2008, 10:39

clock-img

gajči

pencil-img

252

Od teh treh bi izbrala Tobija, ne vem no, meni tile kiddy tako čudno zgledajo, res pa je, da ga v živo še nisem videla.
Mi imamo Roemerja safefix plus, ampak zaenkrat uporabljamo še lupinico

clock-img

06.10.2008, 10:41

clock-img

Anonimen

Meni 1. in 3. izgledata sumljivo, ker ni videt, da bi imela 5 točkovno pripenjanje otroka. No midva sva tudi že kupila Römerja 9-18kg, ker je na testih najboljši. 

clock-img

06.10.2008, 10:54

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz bom kupila Tobija, me teli Kiddyji s tole mizico ne prepričajo. Si res ne predstavljam, da bi moj otrok v njem užival, pa čeprav je moja punčka ful pridna in se rada vozi. Sem tudi jaz razmišljala o Kiddiyu napreč, saj ima dobre ocene, ampak se mi tak stol zdi prav kazen za otroka. Sicer pa ga nisem sprobala, tako, da govorim bolj na pamet kot ne.
Predlagam, da greš v BC in posadiš otroka v vsakega od teh stolov pa boš vidla kje mu je najbolj fajn.

clock-img

06.10.2008, 11:16

clock-img

Anonimen

midva imava tobija pa sva ful zadovolna, lahko je v sedečem položaju če je bol zaspana v ležečem pa še zdi se mi da ima več prostora.

Pa tud pri močnem zaviranju se mi je že dobro obnesel ker mi je nek idiot sekal cesto in sem morala zelo zavreti in tamala ni nič vedela za to.

upam da se pa ne bo ponovilo.

ker pa tebi odgovarja pa sama najbolj veš.

clock-img

06.10.2008, 11:44

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Meni so tudi vsi svetovali da naj raje kupi dva sedeža prvi od 9-18kg potem pa še enega ko tega preraste že zaradi varnosti!
Jaz bi tukaj zbrala maxi cosi tobi zaradi tega ker sem gledala tvoj izbor sedeža pod številko 1 v sami trgovini in me ni prepričal je samo mizica in nima varnostnih pasov to me je zmotilo!

Mi imamo maxi cosi priori sps in smo več kot zadovoljni!

Pa prijeten nakup!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

06.10.2008, 12:36

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mi imamo Tobija in Priori sps, pa mi je Tobi veliko boljši.
Na tvojem mestu bi se odločila za Tobija, ker je zelo varen, enostavno se montira v avto, se dobro fiksira, je zelo udoben-moja mala vedno zaspi v avtu, otroka se zelo enostavno pripne, je visok, da vidi skozi okno,...

clock-img

06.10.2008, 13:38

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Mi smo tudi nabavili Tobija.Sem pa slišala za te kiddiye,da se mizica ne da stran-ker je to v bistvu varnostni pas.user posted image Da potem otrok nima dovolj prostora,pa še najbolj varen ni,če ima to mizico?

clock-img

06.10.2008, 17:12

clock-img

lana8

pencil-img

59

Meni 1. in 3. izgledata sumljivo, ker ni videt, da bi imela 5 točkovno pripenjanje otroka. No midva sva tudi že kupila Römerja 9-18kg, ker je na testih najboljši.

Se strinjam, mi smo šli prejšnji teden kupovat nov avtosedež in smo tudi kupili Römer-ja king plus 9-18kg, ker je bil najboljši od ostalih (ima tudi dobre stranske opore-ki se jih nastavi na 7 višin), v avtosedežu Kiddy je user posted image sedela kot na klopci, neudobdno, pojdi n Baby center pogledat v živo ta avtosedež in  user posted image  položi vanj, pa ti bo vse takoj jasno. 
Na tvojem mestu bi med temi tremi izbrala Maxi Cosi Tobi.

clock-img

06.10.2008, 21:00

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo cel mesec hodili po trgovinah in dajali tamalo v avtosedeže user posted image  na koncu smo se odločili za romerja (9-18) in nam je končno enkrat ratalo-res smo zadovoljni, tamala pa še bolj-kar je najbolj pomembno.

clock-img

07.10.2008, 07:42

clock-img

nincha

pencil-img

55

mi imamo kiddy comfort pro 9-36kg..rdeče barve..za nas je zelo praktičen, varen in vredu sedež.tudi tamala super sedi v njem..tista mizica ni nič v napoto kot ene govorite...ne vem..sama se odloči.najprej pojdi v trgovino in jih sprobaj..sama se prepričaj in ugotovi kaj tvojemu otroku najbolj odgovarja.
lp

clock-img

07.10.2008, 08:22

clock-img

iskanje

pencil-img

143

Od teh treh se mi zdi da je najboljši ta drugi ,to pa zato ker smo šli tud mi kupit že stolček za tamalo čeprav bo imela komaj 2 mesca sicer smo vzeli od concorda ker je od 0 do 18 in je ful ok za ta dva  prvega in tretjega pa nama je rekla prodajalka da je bil res da ocenjen ful dobro sam da je pršla ena stranka z dvojčki punčki da je bil ok ker je bla bolj suhcana fantek pa da je čist rdeč ratal ko so zapeli stolček tako da po mojem je ta 2 najbolj ok

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem