writing-img

Avtosedež

clock-img

04.03.2009, 14:44

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Počasi bo potrebno zamenjati lupinico za avtosedež od 9-18 kg. Sedaj pa imam problem ker sploh ne vem katerega naj vzamem. Malo si jih ogledujem na internetu, pa po trgovinah in povsod me moti to, ker se zelo malo nagnejo v ležeči položaj. Vsi ti v tej skupini so dost že dvignjeni in se mi zdi, da ko otrok zaspi (vsaj tile mali), bi pa vseeno morali biti malo bolj nagnjeni.

Ne vem, dajte mi ve svetovat in povedat svoje izkušnje oz. kakšne avtosedeže pa uporabljate ve ? Kateri so res dobri in predvsem varni ??

Hvala !!

clock-img

04.03.2009, 14:54

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Mi imamo Toby-a od Maxi Cosi in nam je super. Se da naklon naštimat. Ne čist v ležeč, sam nam zadostuje.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

04.03.2009, 17:49

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

mi imamo recaro in je the best...

clock-img

04.03.2009, 17:55

clock-img

pipic

pencil-img

392

Maxi cosi priori in romer

clock-img

04.03.2009, 18:49

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mi imamo Tobija in smo z njim zelo zadovoljni. Naklon se kar fajn nagne in naša brez problema spi v avtu.

clock-img

04.03.2009, 19:02

clock-img

kat007

pencil-img

119

mi2 sva glih vceri kupila Tobija v BC, ker je v akciji 70 € ceneje.. prebrala sem vecinoma pozitivne komentarje o tem sedezu.. kako pa se bo pri nas obnesel, bomo pa zvedeli cez cca 3 m...

clock-img

04.03.2009, 21:44

clock-img

maca m

pencil-img

465

IZVIRNO SPOROČILO: kat007

mi2 sva glih vceri kupila Tobija v BC, ker je v akciji 70 € ceneje.. prebrala sem vecinoma pozitivne komentarje o tem sedezu.. kako pa se bo pri nas obnesel, bomo pa zvedeli cez cca 3 m...

Tudi midva sva včeraj kupila Tobija, potem se je pa še prodajalec ponudil, da ga zmontira v avto.  Mali se je peljal domov kar v sedežu in je bil ful zadovoljen. Malo je gledal čez okno, malo naprej mene in atija, kakšnih 10min je veselo čebljal, pol pa zaspal. V glavnem, vidlo se je kako je užival.

Mi je bil pa nakup sedeža prava živčna mora. Sem pregledovala teste, pa izkušnje uporabnic, cene,..... In sem vsak dan imela drug sedež zbran. Končno sem se odločila za maxi cosi, še vedno pa se nisem mogla odločit ali bi tobija ali priori. To sem se odločila v trgovini - zmagal je tobi, kolekcija 2009.

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

04.03.2009, 22:48

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

maca m - kaj prej pri lupinici si tudi sedela spredaj ali samo sedaj? Ker jaz sedaj sedim zadaj, pa razmišljam, ali bom potem, ko bo mala gledala naprej, sedela spredaj ali kako user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

04.03.2009, 23:29

clock-img

benika

pencil-img

7793

Maxi cosi priori

Enako

clock-img

05.03.2009, 08:04

clock-img

lenca1

pencil-img

423

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

maca m - kaj prej pri lupinici si tudi sedela spredaj ali samo sedaj? Ker jaz sedaj sedim zadaj, pa razmišljam, ali bom potem, ko bo mala gledala naprej, sedela spredaj ali kako user posted image

Ti kr jaz odgovarjam, ker sem tudi sama ves čas (11m) sedela zadaj pri tamali, ko se je vozila v lupinici, ker ji je bila vožnhja v lupinici včasih prava nočna mora. Sm večkrat sedela tudi zadaj, sam kaj ko sem potem morala med vožnjo lesti zadaj, kjer je dobesedno pomodrela. Nato smo kupili Tobija in od takrat še nikoli nisem sedela z njo zadaj (uporabljamo ga 4m in smo super zadovoljnji). Naklon se pa spusti ravno prav, naša zaspi brez problema. user posted image  za Tobija!!!

clock-img

05.03.2009, 08:35

clock-img

Anonimen

Romer-ful dober.

clock-img

05.03.2009, 08:42

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Mi imamo Toby-a od Maxi Cosi in nam je super. Se da naklon naštimat. Ne čist v ležeč, sam nam zadostuje.

enako user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

05.03.2009, 09:27

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Punce, hvala vam za nasvete. Se bom verjetno danes pop, ko bo prišla tašča pomirkat mojega korenjaka, podala na lov za avtosedežem.

Zanima me pa samo še to, kam ste ga montirale, na sredino ali na stran ?? Meni se zdi da je veliko boljše če je na strani, samo nekje pa sem brala, da bi po pravilh moral biti na sredini, zaradi stranskih trkov, na sredini pa me moti to, ker vsaka ventilacija piha direktno na otroka.

Ok, saj ni panike bomo že. Hvala vam in lep deževen dan vam želim s svojimi user posted image .

clock-img

05.03.2009, 11:59

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz imam Romerja z Isofixom, in tega se ne sme dati na sredino.user posted image  Tako da je zadaj, za voznikom.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

05.03.2009, 12:24

clock-img

Anonimen

Pri teh večjih avtosedežih, ki so obrnjeni v smeri vožnje, moraš upoštevat, da so v trgovini postavljeni na ravno podlago. V avtu pa je sedež od avta, kamor fiksiraš avtosedež, malce nagnjen nazaj in je zato sedišče že itak bolj nagnjeno, kot vidiš v trgovini, ko naslonjalo spustiš, pa je prav fajn, ne preveč in ne premalo, otročki lepo spijo v njem.

Mi imamo Maksi Cosi priori.

clock-img

05.03.2009, 15:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz imam Romerja z Isofixom, in tega se ne sme dati na sredino.user posted image  Tako da je zadaj, za voznikom.

Lahko, če imaš najnovejši tip vozila, kjer je isofix tudi na sredinskih sedežih ali če imaš Romer duo plus, kjer je možna montaža tudi s pasovi. Mi imamo najnovejši Romer, kjer je montaža tudi s pasovi, saj xsara picaso je z sredinskim isofixom komaj od leta 2008 naprej.

clock-img

05.03.2009, 15:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tudi mi imamo maxi cosi priori...user posted image user posted image user posted image ...zelo zadovoljni

clock-img

05.03.2009, 21:35

clock-img

inesc

pencil-img

298

Romer duo plus z isofixom. SUPERuser posted image user posted image user posted image

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

clock-img

06.03.2009, 15:23

clock-img

anja07

pencil-img

9

mi smo z recaro young sport zelo zadovolni.

clock-img

06.03.2009, 16:11

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Nisem imela 2 ali vec da bi lahko primerjala...kupili smo Maxi Cosi Tobi, ker je dobro ocenjen pa se takrat je bil za 100€ znizan....in smo zadovoljni. Pojdi v BC al kako drugo otrosko trgovino in posedi otroka v razlicne stolcke pa bos videla kateri mu najbolj ustreza, pa se posvetuj s prodajalkami, dolocene znajo res dobro svetovat...

clock-img

06.03.2009, 23:35

clock-img

maca m

pencil-img

465

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Zadaj sem sedela le prvi mesec, pa mi je bilo ful dolgčas, ker je mali takoj zaspal. Pa še z mojim sva bila skoraj celo pot tiho - pa sem se presela spet naprej.  Mojega user posted image avto res ful uspava in zato mi ni blo panike spredaj sedet, če bi pa jokal -  bi šla pa spet mal nazaj "pogledat".

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem