writing-img

Avtosedež 3-12 kg - katerega priporočate?

clock-img

03.02.2006, 23:16

clock-img

Abby

pencil-img

617

Odločam se med Romer Vip in Concord Lift Protect. Problem je pa, ker je hčerka sicer normalno visoka in že previsoka za sedež 9-18kg, tehta pa komaj 12 kg. Za kateri sedež bi se (ste se) odločili vi?

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

clock-img

04.02.2006, 12:51

clock-img

petrulja

pencil-img

42

Definitivno za Romerja so neprimerno kvalitetnejši kar je v primeru trka (bog ne daj) zelo pomembno. Mojuser posted image  je preštudiral do podrobnosti in smo prišli do ugotovitve da v tem primeru cena res pogojuje kakovost.
Kakorkoli sam ne kupit avtosedeža, ki je sestavljiv in ti nadomesti dve težnostni skupini otroka zaradi cene. Pri tem mislim velikost 9-36 kg. In ravno to dela Concord združuje skupine.

clock-img

04.02.2006, 19:41

clock-img

Abby

pencil-img

617

Seveda gre za sedež 3-12 let, ne kg, kot sem pomotoma napisala. Se pa tudi jaz nagibam k Romerju.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

clock-img

14.02.2006, 18:42

clock-img

živa1

pencil-img

9

Živjo! Jaz osebno priporočam Cybex! Je nov v Slo., mi smo ga kupili v Buši-ju pred 1 tednom in je enkraten. Testi pravijo, da je boljši kot Romer in Concord. LP Živauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem