cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avtosedež MAXI COSI RODI SPS

clock-img

12.01.2009, 16:31

clock-img

LAVKK

pencil-img

45

Pozdravljene!

Mene pa zanima, če ima katera ta avtosedež od 15 do 36 kg (MAXI COSI RODI SPS), da mi prosim pove kako ste zadovoljne z njim.

Hvala.

clock-img

12.01.2009, 18:10

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Nič posebnega sedež ko sedež.
Mi ga imamo za starejšo pupo že kar nekaj časa, in je tako kot vsi ostali sedeži te skupine.

< Sporočilo je popravil *maja -- 12.1.2009 18:11:34 >

clock-img

12.01.2009, 18:36

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

tudi mi ga imamo od decembra, ko je bil na akciji v babycentru 11o evrov. sedaj ga imajo v sprau za 80 evrov.

clock-img

13.01.2009, 22:17

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Imamo pa nisem zadovoljna. Če bi še 1x kupovala, bi vzela Römerja.

clock-img

14.01.2009, 07:12

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Lahko vprašam kako so razlogi?

clock-img

14.01.2009, 19:07

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

- Sedežni del se prelahko loči od hrbtnega. Pri prestavljanju sedež kar sam pade narazen.
- Za začetek je sedežni del preširok, samo da se mali premakne mu pas zleze dol čez ramo, pa je mali zelo velik 
- Pas fuuuul težko zategneš skozi tisti "kaveljček", vsakič sproti p.... ko ga zapenjam in vlečem pas skozi
- Sam sedež je bistveno manj fiksen v avtu od Römerja
- Premalo bočne zaščite...

V primerjavi z Römerjem zame nima nobenega plusa. Mogoče je xr kaj drugačen, tale sps je pofl!

clock-img

15.01.2009, 05:39

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

- Sedežni del se prelahko loči od hrbtnega. Pri prestavljanju sedež kar sam pade narazen. v bistvu ne pade narazen, le nagne se nazaj v bolj ležeči položaj
- Za začetek je sedežni del preširok, samo da se mali premakne mu pas zleze dol čez ramo, pa je mali zelo velik nam pas nič ne leze preko rame, saj imaš nastavljen vzglavni del, kjer je fiksiran pas od avta
- Pas fuuuul težko zategneš skozi tisti "kaveljček", vsakič sproti p.... ko ga zapenjam in vlečem pas skozi mi s tem nimamo težav, ker je sedež večino časa v enem avtu in pas vedno pustimo v tistem kaveljčku. če sedež prestavljaš je tisto res malo tečno
- Sam sedež je bistveno manj fiksen v avtu od Römerja
- Premalo bočne zaščite...

V primerjavi z Römerjem zame nima nobenega plusa. Mogoče je xr kaj drugačen, tale sps je pofl!

römerjevega ne poznam, vem pa, da so bili kar dražji od maxi cosijev ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem