writing-img

Avtosedež Maxi cosi v BC

clock-img

30.07.2005, 21:27

clock-img

a&m

pencil-img

158

Ojla,
V BC imajo ta mesec akcijo Maxi cosi avtosedežev, pa me zanima če katera ve, če imajo veliko barv na izbiro?

Če je katera slučajno kej vidla!
V prospektu piše da, samo nikoli ne veš.

lp

clock-img

31.07.2005, 08:30

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila v petek na Rudniku in se mi je zdelo, da jih je kar veliko. Nisem pa konkretno gledala. Poleg tega lahko imajo 10 barv, točno tiste, ki jo želiš, pa ne. Zato bo najboljše, da greš sama pogledat.

PS: imajo pa enega roza-rožnatega, meni osebno full grdega, sem se vprašala, ali to sploh kdo kupi :)-

clock-img

31.07.2005, 14:12

clock-img

a&m

pencil-img

158

OJ,
ja sej se bom kar jutri odpravla, čimprej tem bolš.

Ja ti verjamem, kakšni so res čudne barve.

lp;)

clock-img

31.07.2005, 16:07

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Punce,
a mogoce veste, a imajo Romerja se znizanega al je bil sam do konca julija... :ups:

lp

clock-img

31.07.2005, 16:43

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Modrooka, po moje je bil samo do konca julija .. vsak mesec imajo en sedež v akciji (se mi zdi :ups: ).

Jst pa zdej oklevam glede Roemerja, ker je zadnjič Selena pravla da v njenem avtu sedež "pleše" in ni fiksen. Tako, da sem sedaj kr malo v dvomih in že razmišljam o Maxi Cosi, še raje bi ga pa imela s patentom Isofix. :)

Evo še link do debate: http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=49433&idk=100

Lp
:kuza:

clock-img

31.07.2005, 16:52

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v primeru, da "pleše" je avtosedež ravno toliko kriv kot sedež na katerega se montira :)-

sem si izkusila že, ko je bil sin še majhen in je v mojem avtu bil stolček kot po meri, v moževega pa ni nikakor pasal :( aja, Römer King je bil ta naš hec takrat :)-

clock-img

01.08.2005, 10:18

clock-img

lin

pencil-img

2504

Odvisno od poslovalnice,reciomo ko je bil Zapp-voziček v akciji so meli v Kopru samo bež barvo v Ljubljani pa skoraj ali kr vse:zmeden:

clock-img

01.08.2005, 19:14

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Ja Lin v Gorici pa niti enega. Akcija pa taka!:zmeden:

clock-img

01.08.2005, 20:16

clock-img

Anonimen

Jana, ne bo držalo. Romerja sem montirala oz. videla montiranega v štirih avtomobilih in gornji del je pri vseh plesal. Vsaj za moje pojme.
Je pa verjetno relativno, kaj za koga pomeni pleše.

V BC imajo ta mesec v akciji Romer King ts plus, torej novejši model od tistega, ki je bil v akciji prejšnji mesec. Če katerega artikla nimajo, vam ga lahko naročijo iz kake druge prodajalne. Enostavno poveste prodajalki, naj pokliče trgovskega potnika, ki vam ga najkasneje v enem tednu dostavi. Če prodajalka tega ne želi, zahtevajte poslovodkinjo trgovine.

Sicer pa - jaz sem našla sedež. Zdaj samo čakam, da mi ga prinesejo iz Nemčije. In sicer Romer duo plus, sistem isofix, za 230 eurov. Za ne verjet, kakšna razlika v ceni.
Ta drugi sedež, ki sem ga gledala pri nas, in je bil 60 jurjev, pa je bil kiddy life plus in je v Nemčiji 124 eurov!!!! Kakšno odiranje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem