writing-img

Avtosedež Romer

clock-img

10.02.2009, 22:15

clock-img

sonček26

pencil-img

9

Lep pozdrav vsem skupaj!

Mene pa nekaj zanima in sicer gledala sem na strani baby-markt.de- ali tukaj lahko naročiš samo preko interneta ali grep lahko tudi tja in dejansko tam kupiš? Zanima me ali je katera odšla v Avstrijo in kupila sedežek tam ali pa v kateri podobni trgovini? Poleg tega nevem ali naj kupim 2 sedeža ali ne ker imava z možek oba svoj avto in da ne bi skos menjala. Kaj pa isofix sedaj pri lupinci ga nisva imela zdaj sem pa mislila tudi to kupit. Prosim naj mi katera svetuje.

Hvala za odgovor in lep pozdrav vsem,
Jančka

clock-img

10.02.2009, 22:26

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kolikor jaz vem je to samo spletna trgovina in nimaš kam iti kupiti. So pa nakupi  preko neta res cenejši.

Mi imamo po 2 avtosedeža v vsakem avtu. Enkrat en pelje otroka zjutraj,pa ju drugi gre iskat,ali pa obratno.

Če imaš isofix v avtu, kupi sedež z isofixom. Mi imamo zdaj en avto z isofixom, in smo novi sedež za starejšega za ta avto kupili z isofixom. Mlajši je še v lupinci, ampak mu moram kupiti novi sedež 9-18 kg,ker je od starejšega sina sedež počen, in bom kupila z isofixom,čeprav je precej dražji.    

clock-img

09.03.2009, 22:28

clock-img

HAKAJA

pencil-img

8

Kako je z naročanjem preko te spletne trgovine? Je ok? Kakšni so stroški pošiljanja?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem