writing-img

BC mini

clock-img

19.01.2008, 10:08

clock-img

varci

pencil-img

194

Živjo punce, mene pa zanima, če je kateri BC mini test pokazal zelo bledo drugo črtico in se je nato izkazalo, da je srečka user posted image .
Danes sem ga naredila pa je bila druga črtica po 5 min  tako bleda, da ne vem ali je res ali ne.
Hvala za izkušnje. user posted image user posted image

clock-img

19.01.2008, 10:12

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

JUTRO! Ja, meni je tudi pokazal drugo črtico tako bledo, da je moj rabu hmali povečevalno steklo, da je kaj vidu. Ampak sem drugi dan nardila spet test, pa je bla črtica že bol močna, tko da ČESTITKE!!!!!

clock-img

19.01.2008, 10:13

clock-img

witto

pencil-img

1014

Poskusi čez kakšna dva dni. Meni je bc tudi pokazala rahlo komaj vidno, pa še v bolnici mi je na enak način pokazalo. Počakaj še malo 

clock-img

19.01.2008, 11:11

clock-img

nynna

pencil-img

576

Pri meni je bilo enako, zato sem čez par dni raje naredila CB in zagledala konkreten +.user posted image

clock-img

19.01.2008, 12:16

clock-img

Hans

pencil-img

501

Tudi pri meni je bila črtica slabo vidna, pa sem bila user posted image

Držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

19.01.2008, 12:30

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Naredi še kakšen drug test...ali pa ponovi bc mini čez kakšen dan. Meni je ta test že večkrat kazal rahlo črtico pa ni bilo nič. Pa se je črtica obarvala že pred kontrolno. Je pa res, da je črtica bila par dni enako rahla...ni postajala nič bolj močna.

No...vsekakor upam, da pri tebi pomeni user posted image user posted image

Lp

clock-img

22.01.2008, 09:09

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Meni je BC mini 33 dan cikla pokazal bledo črtico - test sem delala sredi dneva, ker sem bla preveč radovedna user posted image . Drugo jutro sem test ponovila in rezultat je user posted image .

lp

clock-img

22.01.2008, 10:16

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Tudi meni je BC pokazal v soboto res zelo rahlo črtico, sicer vidno ker mi jo je uspelo kljub jutranji zaspanosti videti, pa tudi moj jo je videl, pa me je kljub temu v nedeljo obiskala user posted image .

Do sobote  mi je user posted image  že zamujala 1 dan od mojega najdaljšega cikla, test sem delala zjutri s prvim urinom.

Tako, da ravno ne vem, koliko je BC mini zanesljiv, vsekakor pa držim pesti zate user posted image , da ti je uspelo

clock-img

22.01.2008, 13:36

clock-img

varci

pencil-img

194

Ja, hvala vsem. Uspelo jeeeeeeeeeeee. user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2008, 13:47

clock-img

amor real

pencil-img

939

VARCI user posted image user posted image user posted image   ČESTITAM !!!

Če spadaš med septembrke 08 hitro k nam na forum - nosečnost - septembrke08 user posted image

clock-img

22.01.2008, 13:49

clock-img

amor real

pencil-img

939

varci, ups, vidim, da si že NAŠA SEPTEMBRKA !!!!  user posted image

clock-img

23.01.2008, 07:59

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Čestitke in lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem