cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BC mini

clock-img

03.06.2005, 08:27

clock-img

kajča

pencil-img

595

Ko že nekaj časa govorimo o zanesljivosti testov, včeraj mi je kolegica, ki je noseča 5,6 tednov rekla, da ji BC mini ni pokazal :roza:, še po 5 tednih.

Skoraj ne morem verjet, glede na to, da so mi v lekarni rekli, da je ta test najbolj občutljiv. Ima katera tudi take izkušnje?

clock-img

03.06.2005, 08:36

clock-img

mala važička

pencil-img

146

meni je pokazal :roza: že tisti dan ko bi morala dobit M.

Lp

clock-img

03.06.2005, 08:43

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Meni je pokazal :roza: prvi dan zamude, pa sredi popoldneva, potem pa se naslednje jutro!

Mislim, da je vse odvisno od ravni nosecniskega hormona v urinu, je pa to redka izjema , da ne pokaze po mojem!

clock-img

03.06.2005, 08:58

clock-img

enaena

pencil-img

196

kajča

jst mam tak problem recimo, zdaj je že 2 dan od dneva, ko bi morala dobiti :hudicek:, pa naredila oba dni test:
1. dan YES or NO
danes zjutraj BC mini
še vedno negativno
... pojma nimam kaj dogaja, bel izcedek in sploh nobenega občutka da se :hudicek: bliža ...
pojma nimam kaj nej nardim, a nej čakam, al nej vsak ljubi dan teste delam???

clock-img

03.06.2005, 09:24

clock-img

girly

pencil-img

951

počakaj! če :hudicek: čez en teden še ne bo, naredi test. raven hormona se podvoji šele vsake 2-3 dni, zato je delanje testov vsak dan stran metanje denarja

clock-img

03.06.2005, 09:44

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Jaz sem naredila Bc mini v dveh tednih zamujanja in sta bila ob listka - , no M pa je tud tu.
Počakaj še vsaj 3 dni za novi test, drugače pa pojdi do G, če ti bo dolgo zamujala.
Držim pesti za :modri:!:miska::miska:

clock-img

03.06.2005, 11:52

clock-img

BaGSi

pencil-img

312

8) to so redke izjeme, ko imajo ženske zaradi fiziologije nizko raven hormona.
V tem primeru bi bili nosečniški testi ne glede na proizvajalca negativni.

clock-img

03.06.2005, 14:15

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Meni je BC že 25.dan zjutraj pokazal rahlo črtico, da skoraj nisem mogla verjeti. Je pa res, da imamo ženske različno raven hormona in vsem ne pokaže dovolj hitro.
No, zdaj sem spet na tem, da bom čakala na :roza::modri:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem