writing-img

BC pokazal da/CB pa ne

clock-img

18.11.2005, 15:21

clock-img

NMJ

pencil-img

237

Pozdravljene. Zjutraj sem naredila test BC in je pohazal rahlo tisto ta drugo črtico in sem bila zelo veselauser posted image  in še vedno v dvomih, da je to resnično mogoče, da je končno ratalo user posted image . Popoldan pa naredim test še s CB ta pa ni nič pokazal. Sedaj sem pa čisto v dvomih. Jutri zjutraj ponovim s BC. Zamuja mi že četrti dan. Ponavadi jo dobim točno.

Upam na user posted image . Doplodan sem se celo kavi opovedala.

clock-img

18.11.2005, 15:41

clock-img

Anonimen

Ponovi test se cez par dni in upam, da takrat zagledas mocnega pluseka!! user posted image

Srecno! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2005, 15:51

clock-img

Suana

pencil-img

377

po mojem še ni dovolj nosečniškega hormona,naredi test spet čez tri dni in boš videla ,kaj bo!!držim pestke in upam ter želim ti iz srca ,da ti je resnično uspelo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2005, 15:54

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Jaz mislim, da je stvar v tem, da BC itak zazna manjšo količino hormona, pa še zjutraj si ga delala.

Se pravi, da ti kar dobro kaže! user posted image user posted image

clock-img

18.11.2005, 20:46

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Ne se sekirat, BC je bolj občutljiv kot CB. Ponovi test čez par dni, pa boš videla da bo tudi CB pokazal user posted image oz.user posted image .

LP Tina

clock-img

19.11.2005, 01:00

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ponovi test,če ne pa pojdi dat kri za ß-HCG.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

19.11.2005, 09:32

clock-img

emaa

pencil-img

7450

NMJ jaz mislim, da imamo novo srečko fosečko, popoldne je pa na začetku itak premalo hormona. Ko sem bla jaz noseča, je meni po 5 dneh zamude z jutranjim urinom CB kaza tako bledo drugo črtico, da se je komaj videla, popoldne je pa itak ne bi blo. Ko boš 100% povej, te dam na seznam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2005, 19:58

clock-img

NMJ

pencil-img

237

Ženske, hvala vam za spodbudne besede in podporo user posted image . Danes je še vedno ni. En dan upanja več. Ko bom 100% prepričana, da sem res srečka user posted image  vam sporočim. Do takrat pa vsem, ki prav tako nestrpno čakate user posted image , da jih z menoj vred ugledate.
Čao

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem