writing-img

BLOOM STOL?

clock-img

23.12.2007, 13:59

clock-img

jajula

pencil-img

1191

a katera uporablja tale stol oz. se slisale kaj o njem? deluje kar prakticen, ampak tudi zelo drag...

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=22&podskupina=0&artikel=273

clock-img

24.12.2007, 08:19

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Sem stolček videla v živo v Bušiju in mi je grozen... Tako plastičen in nič otročku prijazen se mi ne zdi. Moram rečt, da dvomim tudi o njegovi uporabnosti... Ampak mogoče ga pa katera ima, pa ti bo povedala iz izkušenj. Meni ni všeč, sploh pa se mi zdi mnogo mnogo predrag (čeprav ga ne bi kupila niti, če bi bil poceni)

clock-img

26.12.2007, 18:53

clock-img

ciklame

pencil-img

69

Hej!

Haha jest sem ga tudi vidla v Bušiju in je ful luštkan Tak čist ekstra, za izkušnje pa še ne vem, imamo zaenkrat svojega prvega kandidata še v trebuhu.
lp

clock-img

27.12.2007, 10:48

clock-img

jajula

pencil-img

1191

:)) tud nasa kandidatka je se v trebuhu, je pa user posted image cist navdusen nad stolom. mene pa sam skrbi ce je res uporaben od rojstva do cca 6ih let, ker je dost predrag, da bi ga mel sam za okrasuser posted image sicer pa majo u busiju dost lepih stvari

clock-img

27.12.2007, 11:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

sicer pa majo u busiju dost lepih stvari

Lepih ja, samo so cene tudi lepe.user posted image

Meni stol osebno ni všeč..mi je preveč vesoljski.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

27.12.2007, 16:50

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

stol je full lep, je pa precej nepraktičen, vsaj na začetku, ko otrok še ne sedi dobro. je tudi precej trd, govorim iz izkušenj, ker ga ima prijateljica in sem probala tudi svojo user posted image  dat v njega. res mi je všeč, ampak za začetek smo raje kupili bolj udoben stol, mogoče kasneje...

clock-img

28.12.2007, 22:11

clock-img

SIBI

pencil-img

177

Smo naredili cel doktorat okoli teh stolov in kasneje kupili Ikejinega Antilopa. Meni osebno ful praktičen, ker ga imam spucanega v treh sekundah, kar za vse Prima pape in podobne ne drži. Otrok ti itak ne sedi cel dan v tem stolu ampak samo kadar je. Niti ni priporočljivo imeti otroka ne vem kako dolgo v teh stolih. Mi smo za stol dali celih 15 evrov user posted image  in smo z njim ful zadovoljni!!!

clock-img

14.06.2010, 13:05

clock-img

Mož*

pencil-img

1146

Odgovor pa let kasneje, pa vendar. Imamo Bloomov stolček za hranjenje Fresco (pri tretjem otroku smo imeli Prima pappa) in sploh ni primerjave. Stol je uporaben od rojstva in dolgo dolgo.
Vrhunski materiali, izjemno enostaven za čiščenje, prilagodljiv v vse pozicije, podstavek tudi slučajno ne zavzame toliko prostora, ekstremno stabilen, vrhusnki dizajn (ki pa je vedno stvar okusa), skratka izjemen stol.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

clock-img

03.09.2012, 09:57

clock-img

nitta

pencil-img

242

Da malce obudim temo, ste tale stolček uporabljale res od rojstva naprej? nekako si ne predstavljam kako bi bilo malemu pri enem mesecu v tem stolčku, je primeren za uporabo recimo ko ga ne daš spat v posteljico čez dan, da zadrema v dnevni v tem stolčku v ležečem položaju seveda? kako ste ve rešile to situacijo, ste imele malo štručko kar na kavču od začetka... Joj koliko vprašanj pride s prvo nosečnostjo :(

clock-img

04.09.2012, 09:39

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Da malce obudim temo, ste tale stolček uporabljale res od rojstva naprej? nekako si ne predstavljam kako bi bilo malemu pri enem mesecu v tem stolčku, je primeren za uporabo recimo ko ga ne daš spat v posteljico čez dan, da zadrema v dnevni v tem stolčku v ležečem položaju seveda? kako ste ve rešile to situacijo, ste imele malo štručko kar na kavču od začetka... Joj koliko vprašanj pride s prvo nosečnostjo :(

js sm mela ležalnik, vendar v njem ni rad ležal. Zato sem kupila nekje 5cm debelo peno in jo oblekla, jo dala na kavč in je na tistem počival čez dan. Če želiš, da je malo bolj pokončno, pa pod peno podložiš, da ima glavico in trup malo višje. ampak to ti pride v upoštev samo, če imaš dovolj širok kavč. ker ko začnejo brcat in tko, ti hitro kam pobegne user posted image potem, ko so malo večji pa po večini vsi radi v ležalniku sedijo in podremajo.

Čez dan ga v kinderpet nism devala, da ne neb zamenjal dneva z nočjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem