cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BODY???

clock-img

18.10.2005, 13:10

clock-img

draganav

pencil-img

147

Veliko sem prebrala o teh majčkah na preklop za zavezat in o body-ih.Jaz sem se odločila za body pa takega za čez glavo ampak zelo raztegljiv zgoraj. Ali moram res,ko otroka previjam dati prvo "pampersko" obleči body nato pa čez body plenico in povijalko.Na forumu sem zasledila,da če otroku oblačiš body kao ni dobro za kolke??user posted image user posted image user posted image  Kakšno vezo ima s tem body?Zaenkrat bomo začeli z body-ji potem bomo pa videli.
                                                  Še 8 dni!!!

TAKO LEPO JE BITI MAMA

clock-img

18.10.2005, 13:13

clock-img

Anonimen

Ja, prvo daš pampersko, potem ga pa moraš še široko poviti. To naj bi delal do UZ kolkov, razen, če ti UZ ne naredijo že v porodnišnici.
Glede bodyev boš pa videla. Jaz sem na začetku veliko raje uporabljala majčke na preklop, kasneje pa take bodije, ki jih ni treba dati čez glavco.

clock-img

18.10.2005, 13:33

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jst ne vem, kašno vezo imajo bodiji z kolkiuser posted image pomoje nobene! Jst sem najprej uporabljala majčke na preklop, potem zam okoli drugega meseca, mogoče še malo prej pa bodije...jst sem delala tako, da sem ga najprej v papmersko povila, potem majčke oz. bodi, potem pa na široko povila...sicer pa ni enega pravega pravila-vsak drugače dela-važno je le to, daotroka znaš dobro na široko poviti!

clock-img

18.10.2005, 14:20

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Meni je bil bolj praktičen body, zato sem jih uporabljala od začetka, vendar najprej samo take, ki jih ni bilo treba oblečt čez glavo, ker me je bilo na začetku malo strah, kasneje so mi bilo celo bolj všeč.

clock-img

18.10.2005, 14:47

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Jaz sem tudi in še vedno uporabljam samo bodije. Zato nima nobenih dodatnih težav s kolki.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

18.10.2005, 18:57

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kakšno vezo imajo bodiji s kolki ne vem. Je pa vseeno ali uporabiš zaporedje: pamperska, bodi, tetra in povijalna plenica; ali pa: pamperska, tetra in povijalna plenica, bodi. Prvo varianto uporablja večina (tudi jaz sem jo), saj če misliš bodi zapenjati čez tetra in povijalno plenico rabiš sigurno najmanj številko večje (rokava ima pa potem do tal).
Sem pa sama na začetku uporabljala bodije na preklop, ker so se mi zdeli bolj praktični kot tisti za čez glavo.

LP

clock-img

19.10.2005, 10:22

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst uporabljam in majcke in bodije (najprej majcko, cez body (al na preklop al cez glavo)). Zapnem mu ga cez siroko previjanje, razen ce so ze bolj mali, pol pa takoj za pampersko.
No uceri smo meli UZ kolkov, je vse OK in nam cez dan ni treba vec na siroko povijat. user posted image

Men je body boljs, ker ima tko lepo pokrita ledvicka. Ce mam oblecene 2 majcki, mu vedno zlezeta ven, pa se neki zrolata, tko da ga vse tisci in se napol odkrit je (pa ceprav mu jih ful zatlacim).

Bos pa sama vidla, kaj ti bo bolj prakticno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem