writing-img

BOLEČINE SPODAJ

clock-img

06.06.2006, 14:46

clock-img

Anonimen

vem, da je mogoče malo nerodno, ampak vas bom vseeno vprašala, ker se mi zdi da smo zato skupaj ker se vse zmenimo.
sem v 29 tednu, in me spodaj mčno boli, kot bi mi vse narazno vleklo. najbolj boli zjutraj, ko se vstanem in komaj hodim, kot raca!
ali je to normalno? kaj bi lahko bilo.
hvala vsem za odgovore,user posted image

clock-img

06.06.2006, 14:55

clock-img

TINA ZAJEC

pencil-img

21

ojla,

jst sicer še nisem tako daleč (19. teden), ampak se mi zdi, da se ti verjetno vse skupaj razteza-ker mene tudi že rahlo začne boleti, pa baje, da bo z vsakim tednom malo bolj bolelo,ker sedaj otroček rabi že več prostora. Ampak, če te zelo skrbi, pa najboljše, da vprašaš svojo dohtarco-nimaš česa zgubit, razen časa:)

pa veliko užitkov v nosečnosti...jst šele zdele počasi začenjam dojemat in uživat:)

lp

clock-img

06.06.2006, 14:57

clock-img

Anonimen

oj tina hvala za odgovor. pol, pa verjetn že čutiš prve brcike a ne? moje so zelo  močne, to je najlepši trenutek

clock-img

06.06.2006, 20:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tole je žal normalno - počakaj na naslednje nosečnosti, ko je še bolj izrazitouser posted image . Jaz sploh ne zmorem narediti prvih par korakov po vstajanju in stojim in se majem, dokler ne mine....gre pa za širjenje medeničnih kosti, skratka telo se pripravlja na porod.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 6.6.2006 20:34:00 >

clock-img

06.06.2006, 20:45

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Tole je žal normalno - počakaj na naslednje nosečnosti, ko je še bolj izrazitouser posted image . Jaz sploh ne zmorem narediti prvih par korakov po vstajanju in stojim in se majem, dokler ne mine....gre pa za širjenje medeničnih kosti, skratka telo se pripravlja na porod.

Jančika prosim nehaj-bolj že ne more bolet, kt je prvič, no! Sem na koncu hodila kt da bi imela 3 kole v riti, pa zadnji mesec nisem niti ene noči prespala, ker je neznosno bolela medenica in kosti na stegnih in ritiuser posted image user posted image user posted image No vsaj upam,da ne bo tok bolelo- matr pa pravijo da v drugo ni tako hudo, ker je že vse raztegnjeno!

Gledam pod tvoj nick-a bo Kajetan? Pol se je pa Pušenjak zmotu, al kako?

clock-img

06.06.2006, 20:46

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Take bolečine sem imela v 1. in jih imam tudi zdaj v 2. user posted image . To je raztezanje vseh tkiv.
Počivanje na boku tu najbolje pomaga in na dolgi rok seveda gibanje, kljub temu, da boli.

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

clock-img

06.06.2006, 20:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Eva, ja, Puši se je taprvič zmotiluser posted image . Je pol moj G na morfologiji rekel, da bo 90% fant. Sem pa šla k Pušenjaku še na kontrolo rasti pri 32 tednih in evo, jajčka čez cel ekranuser posted image .

clock-img

09.06.2006, 11:22

clock-img

Anonimen

Meni pa se dogaja da me ful boli, kot da bi mi nekdo špikal v okolici želodca. To se pa ponavadi dogaja zvečer. Je pa res, da pijem železov sirup in ali je možno da je to posledica ?

clock-img

09.06.2006, 12:52

clock-img

meri

pencil-img

72

Ja,očitno to sodi zraven.Mene boli vse že 16 tedna.Najhuje je zjutraj,ko pa se vsedem,pol pa vstanem komaj,hodim puklasto,da pridem k sebi.Da bi šla kam na sprehod-ni govora.Zvečer pa sem O.K.Verjam pa da je to izraziteje v naslednjih nosečnostih,ker sem jaz prvič speljala bytheway.
LP
(PDP 4.1o.2006)

clock-img

09.06.2006, 12:54

clock-img

meri

pencil-img

72

Lina..pozabila sem povedat,da je to res od železa,saj jaz odkar ga pijem(sirup),trpim ful bolečine okoli želodca,tudi ponoči.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem