writing-img

BOLEČINE V MATERNICI

clock-img

02.03.2007, 11:05

clock-img

sanci

pencil-img

81

Pozdravljene,
manjka mi še dva tedna do polnih 4 mesece nosečnosti, im za zadnjih par dni na trenutke zaboli v spodnjem delu maternice (čist spodaj), kar je to moja prva nosečnost sem se malce ustrašila in sem klicala ginekoliginjo, ki pa mi je povedala, da se zdaj začne maternica širiti in raztegovati in da ni nič hudega. Sem jo pa pozabila vprašati, kajti že dva dni mam občutek da me malce peče voda. Lahko to kaj vpliva na zarodek?Hvala za odgovore,

Sanci

clock-img

02.03.2007, 11:09

clock-img

Anonimen

Morda imaš vnetje mehurja,ker te voda peče.Veliko pij,obstaja tudi čaj za to v lekarni,samo ne vem,če ga lahko nosečnice pijejo.Vprašaj in srečno.user posted image

clock-img

02.03.2007, 12:34

clock-img

Anonimen

oj, jaz sem v 23. tednu. Jaz sem imela prav tako bolečine v spodnjem delu trebuha, pa voda me je pekla. Samo moja voda je bila malce rdečkasta. Meni je rekla ginekologinja naj veliko veliko pijem in počivam. Mogoče se mi je naredil kakšen kamenček (ledvični kamni) - to z veliko tekočine naj bi se splaknilo, ali pa gre samo za prehlad - zato voda peče. Rekla mi je, da na plod to nič ne vpliva. 
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem