writing-img

BOLEČINE V TREBUHU

clock-img

17.11.2006, 18:22

clock-img

MEGi20

pencil-img

298

Danes sem občutila bolečine v trebuščku... Šla sem počivati in spala kar 3ure ko sem se vstala bolečina ni minila zato sem šla na "veliko potrebo" in je bolečina sedaj malce minila.....
Je kaj  narobe z mojo user posted image ali je to samo ena od težav zaprtosi (sem v 11t), ker odkar sem nosečka sem zelo zaprta....user posted image

Hvala za odgovore.

clock-img

17.11.2006, 18:25

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Ojla, jaz sem v 11 tednu bila tudi zelo zaprta, včasih me je tudi trebuh bolel. Zdaj je že boljše. user posted image

clock-img

17.11.2006, 21:58

clock-img

kamy

pencil-img

132

Hi!
To je čisto normalno vsaj meni so tako rekli, ker vsaka user posted image ima težave s prebavo in krči se pojavljajo tudi zaradi raztezanja  trebušne votline! Tvojauser posted image  raste in potrebuje plac. Brez skrbi! Če pa se bolečina stopnjuje in ne mine pa pojdi k Gineku! Jaz sem imela te težave, vendar v hudi obliki zaradi mojih težav, ki sem jih imela že pred zanositvijo. Predpisal mi je BUSCOPAN 1-3 krat na dan in zadeva se je umirila! Kar se pa prebave tiče pa jej lahko hrano in veliko pij ( najboljša je navadna voda iz pipe)!

Lepo user posted image  ti želim in čim manj zapletov!

LP,K

clock-img

18.11.2006, 09:31

clock-img

til

pencil-img

574

Se strinjam s Kamy.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem