writing-img

BOLEČINE V TREBUHU

clock-img

18.04.2006, 13:17

clock-img

JANJAA

pencil-img

50

Sem v 13t in me že kakšne 14 dni občasno špika v spodnjem delu trebuha na desni strani (kjer je tudi lega user posted image ). Bolečine so tako močne da mi gre kar samo na jok. Zdi se mi kot nekakšni krči. Me kar malo skrbi. V petek imam 2 GP in bom vprašala. A je imela oz. ima katera podobne tegobe?

clock-img

18.04.2006, 13:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2006, 13:46

clock-img

princes

pencil-img

521

Bolečine v spodnjem delu ponavadi povzroča raztezanje maternice..Sedaj se ti že začenja vse pripravljati na prostor za user posted image , tako da je to normalno..
Tudi mene špika in boli, sem v 19. tednu..
Samo nevem pa če te ravno tako boli, da jokaš..
Če vprašaš svojo ginekologinjo bo najbolje vedela..
Pa lepo nosečnost ti želim...user posted image

clock-img

18.04.2006, 20:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če so bolečine kot menstrualni krči, bi naj bilo raztezanje maternice. Če pa imaš občutek, da ti vse *tišči dol*, pa se lahko zgodi prezgodnji porod. A če čimveč počivaš, nimaš kaj skrbet. Jaz sem zadnjo nosečnost od drugega meseca naprej imela slednje bolečine in sem morala preostanek nosečnosti preležat. Sem prigurala do konca - res da, pod *budnim očesom mojega G* - s pogostimi kontrolami.
Držim pesti, da bo s tabo in user posted image  vse O.K.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.04.2006, 20:40

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Hojla!

te popolnoma razumem ko praviš da jokaš od bolečin....Jaz tam nekje v 12 tednu od bolečin nisem mogla niti sedeti,  niti ležati, stati.... pri menstruaciji nisem nikoli imela težav in bolečin, te pa so bile neznosne... Komaj sem prišla do ginekologa, ki mi je takoj predpisal bolniško in mirovanje.... Ker se je hkrati pojavil tudi rjavi izcedek, sem zdaj na bolniški že mesec in pol... bolečine so bolj blage, ampak vsake toliko me tako "štihne" da komaj diham... so pa bolečine tu zaradi raztezanja maternice, ene pač boli bolj druge manj...

drži se ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

19.04.2006, 11:01

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Zanimivo - vsaka drugače. Mene je tudi full bolelo - sploh če sem stala oz. če sem bila dalj časa v istem položaju,
nehalo se je pa med 15 in 18 tednom nekje. Vzrok je bila vodna cista, ki se baje večkrat pojavi ob zanositvi, potem pa ko plod zraste, cista poči (vsaj pri meni je bilo tako). Z malim je vse OK - čez 10 dni bo upihnil 1. svečko.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem