writing-img

BOLNIŠKA-KOMISIJA

clock-img

14.04.2006, 09:51

clock-img

NANA123

pencil-img

374

ŽIVJO ZANIMA ME TE KI STE V BOLNIŠKI V KOLIKEM ČASU STE DOBILE ODGOVOR OD KOMISIJE JAZ BI MORALA ŽE  PRED 5 DNEMI  PA NE VEM KAJ NAJ NAREDIM ČE NE DOBIM ODOBRENO NOSEČA SEM PA 2 MESECA KAJ MENITE  NANA 123 

clock-img

14.04.2006, 09:57

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kaj pa je narobe, da si v bolniški?
Saj če imaš tehtne razloge, potem te nima kaj za skrbeti, da ti ne bi odobrili.

clock-img

14.04.2006, 10:04

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Odvisno zaradi česa  si v bolniški. včasih traja dlje časa, da dobiš odgovor. Vedno pa podaljšajo bolniško vsaj do datuma, ko ti prejmeš odločbo. Če pa ne pa za tiste dneve lahko koristiš dopust.

clock-img

14.04.2006, 10:55

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Jaz, če nisem dobila dovolj hitro sem kar poklicala na zZZs in vprašala ... Poskusi!

LP!

clock-img

14.04.2006, 12:47

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz sem bila celo nosečnost na bolniški in so mi vsak mesec malo zamujal. Kolkr je men znano, boš dobila sigurno podaljšan, če ne nebi zamujal. Ja če ti pa ne odobrijo, kdo bo pa pol plačal te dneve?

clock-img

14.04.2006, 13:00

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Od takrat ko je tvoja zdravnica poslala na komisijo papirje traja približno 1 teden do 10 dni da ti pošljejo. Dobila pa boš domov priporočeno.
Pa pazi nase.

clock-img

15.04.2006, 19:34

clock-img

zaliga

pencil-img

241

Od takrat, ko pošlje papirje tvoj osebni zdravnik, pa do odločbe, je ponavadi  (v 7 mesecih kaj sem v bolniški), poteklo 4dni, max. 5 dni!!!
Sicer pa smo že o tem toliko debatirale....samo malo nazaj je potrebno pogledat!!!
Vso srečo!!!

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem