cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BRUHANJE POMOČ

clock-img

04.01.2009, 18:20

clock-img

GHOUST

pencil-img

5

ciao vsem

Vem, da je bilo veliko o tem že napisanega pa me vseeno zanima, kaj lahko dam sinu (star 7.5 mesecev ) jest, ker mi bruha. Vem, da mora popit veliko tekočine zaradi dehidracije, ampak noče kaj preveč pit in tisto kar spije se mu začne dvigat in mu gre na bruhanje. Pit sem mu dal bebi čaj iz komarčka. Prosil bi za kak nasvet.

Hvala za pomoč in lep večer

David

clock-img

04.01.2009, 18:23

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Daj mu kar hoče

clock-img

04.01.2009, 18:39

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

se strinjam,mogoče kakšen sok+voda

clock-img

04.01.2009, 18:45

clock-img

blemma

pencil-img

250

Mogoče lahko poskusiš s kakim razredčenim domačim kompotom ali samo vodo, ko se mali umiri oz. ko skoraj zaspi. Ali pa z injekcijo. Pa čimveč poskušaj, da se izognete dehidraciji.

clock-img

04.01.2009, 19:15

clock-img

Anonimen

probaj čaj iz janeža, kumine to pomiri želodec vsaj pri moji je to pomagalo ko je bruhala, se ji je pomirilo.

clock-img

05.01.2009, 10:35

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Pri bruhanju, driski in podobnem se najbolj priporoča juha (goveja). Mi to vztrajno prakticiramo in smo se zaenkrat uspeli izognit dehidraciji...dajala sem jima jo po žličkah, po steklenički...kakor sta pač hotela..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem