writing-img

BUČKE...kako?

clock-img

28.07.2005, 19:15

clock-img

afrika

pencil-img

283

Kako ste jih pripravile za prve poskuse???
Kuhane, pečene??? Na olivnem olju verjetno še ne sme popečene??? Potem pa zmiksano???:ups::ups::ups:

clock-img

28.07.2005, 19:35

clock-img

leah

pencil-img

660

Mah itak,da lahko popečeš na žaru,zraven pa meso-moja ga je že od 6 meseca...vržem v ponev krompir,por in bučke,spečem,zamiksam z mesom in to je to...

clock-img

28.07.2005, 21:27

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem jih kot za nas. Na olju prepražiš čebulo, dodaš na lističe narezane bučke, na drobno narezan paradižnik ali mezgo, malo soli popra začimbe, kocko in kuhaš, na koncu dodaš peteršilj in malo mleka. jih je pomlatila.

clock-img

28.07.2005, 21:50

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz jih na olivnem olju popečem. Malo čebule, krompir, mogoče še kakšno drugo zelenjavo. Pa čisto malo posolim. Njam njam.

clock-img

28.07.2005, 23:30

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Dobre so tudi kuhane pa zmiksane z banano. Njam, njam.

clock-img

28.07.2005, 23:32

clock-img

lidia

pencil-img

501

Za prve poskuse vsekakor brez začimb, kuhane na pari, skupaj s korenčkom in krompirjem v kockah. Poudarjam, brez začimb za začetek. Pa potem seveda zmiksano, z majčkeno kisle smetane. Pri nas že prvič imenitna pojedina.

clock-img

29.07.2005, 10:17

clock-img

afrika

pencil-img

283

Začinjeno in soljeno sicer za začetek še ne bom prakticirala, počasi ja, vaše predloge pa bom kar vse po vrsti upoštevala.

Hvala:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem