writing-img

BUM

clock-img

17.02.2009, 14:12

clock-img

M1987

pencil-img

656

Zdravo user posted image  Ali je katera včlanjena v BUM? Namreč, ko sem bila na NS v Lj porodnišnici me je vprašala, če me lahko vpiše v neko zdravstveno raziskavo, s tem imam dvojni HT brezplačen ter dva UZ pri njih. Sedaj malo iščem na spletu o tem BUM-u pa nikoder ne zasledim. Ima katera kakšno informacijo? user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

17.02.2009, 16:13

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Prvič slišim...

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

17.02.2009, 20:25

clock-img

april09

pencil-img

796

Ja, bila cca 2,5let nazaj, ampak ne do konca, ker se nosecnost ni izsla tko kot bi bilo zeleno.  se ne spomnim kaj dost, ampak v P delajo neko raziskavo pri prvorodnicah se mi zdi... Zal mi je kaj vec uslo iz spomina, ampak dobra stran je bolj natancno spremljanje.  user posted image

clock-img

18.02.2009, 09:13

clock-img

M1987

pencil-img

656

april09 ali mi lahko poveš kaj pomeni ta kratica, da bi kaj na spletu poiskala o tem user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

25.02.2009, 19:44

clock-img

*alina*

pencil-img

836

Jaz sem prav tako vključena. Če sem prav razumela naj bi s pomočjo te raziskave še bolj natančno določili tveganje za DS. Nekaj takega user posted image  Kar se UZ tiče, sem tud jaz imela v glavi da so rekli, da mi "pripadata" dva, dejansko pa bom imela le enega. No pa saj se ne pritožujem...če le lahko pomagamo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem