writing-img

Baba sling

clock-img

11.04.2008, 11:08

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Js mam pa eno vprašanje za tiste, ki imajo slinge, štorklje, pestunje.
Mi smo nabavli Pestunjo-Babasling in moj user posted image  noče, da se tam not nosi, ker se mu zdi, da je preveč stišan tam not. Sva ga dala not in se tamali nič ne buni ampak on meni, da to ni vredu. Povejte mi a je to normalno, da so tak zviti not in a ni kaj narobe? Js mislim, da ni, sam dragega se nekak ne da prepričat. Je rekel, da ga bova pol nosla, ko bo že sedel.

imam pa tole: http://www.ekokamra.com/index.php

clock-img

11.04.2008, 11:45

clock-img

želva

pencil-img

1452

moj mož je bil ravno zdaj na enem predavanju, kjer je fizioterapevtka odsvetovala nosenje v kengurjučku, da raje sling, da je bolj naravno.Če se mali ne pritožuje potem kar.Tudi nošenje po rokah, je tak prijem pokazala, kjer je mali not zvit kot v lupinci.In moj mož zdaj to veselo prakticira, tamala pa protestirauser posted image

clock-img

11.04.2008, 12:02

clock-img

Anonimen

Jaz  uporabljam SleepyWrap od Tisinega enajstega dneva.Sem res zadovoljna.Kako natlačena not?Kako pa zgleda ta tvoj sling?Moja je v položaju zibke prav lepo ležala in spala po 4 ure.

clock-img

11.04.2008, 12:10

clock-img

Anonimen

Aha,sem vidla slikico.Jah,pomoje lepo leži.

clock-img

11.04.2008, 12:39

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Čisto ok mu je noter. Nič skrbet. če mu ne bi bilo všeč bi se bunil. Pa tudi razvojno mu ne moreš škodovati, tako da kar pogumno. user posted image

Aja, jaz sem A v slingu nosila od dne ko sva šla prvič na sprehod.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 11.4.2008 12:40:25 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem